OVO NISU PRIKAZALI NA TV-U! Da li je realno da su učesnice „Zadruge“ TO učinile kod Ognjena?

Autor i voditelj „Amidži šoua, Ognjen Amidžić je ugostio aktuelne učesnice „Zadruge“ – Staniju Dobrojević, Lunu Đogani, Aleksandru Subotić, Eleonoru Miljković i Sanju Stanković.

Osim što su pred kamerama popularne TV emisije  iskrenije nego ikad do sad odgovarale na pitanja koja interesuju ceo region, njih pet dobile su i specijalan zadatak od Ognjena. Kako živimo u vremenu kada je broj pratilaca i lajkova na Instagramu veoma bitan, voditelj je imao sjajnu ideju kako da prikupi što više lajkova na Instagram profilu svoje emisije.

On je u emisiji rekao Staniji, Luni, Eleonori, Aleksandri i Sanji da tokom reklamnog bloka treba da se slikaju u izazovnim pozama, što su one sa oduševljenjem prihvatile, a kada je Ognjen objavio fotografiju, za manje od deset minuta dobila je 10.000 lajkova. To ne čudi, s obzirom na to da su ove devojke učesnice veoma gledanog rijalitija i da milionski auditorijum motri na svaki njihov potez.

Loading...

Od jutros ova fotografija ima više od 40.000 lajkova i skoro 4.500 komentara, a mi vam donosimo snimak koji niste mogli da vidite na televiziji – pripreme zadrugarki za fotku koja je uzburkala Instagram.

Tokom reklama, Stanija je na sebe preuzela organizaciju, te je rasporedila Lunu, Sanju, Eleonoru i Aleksandru i pokazala im kako da što izazovnije poziraju, kako bi fotka bila atraktivna i prikupila dosta lajkova za Instagram emisije „Ami G Show“.

Izvor: Srbija Danas.com
Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *