RASKRINKANA: Aleksandra uhvaćena u notornoj laži! Isplivao razgovor Čabarkape i nje, sve vreme je lagala javnost i glumila sveticu!

Aleksandra Subotić u „Zadruzi 2“ vrti potpuno drugačiju priču od one koja je spolja. Ona je izjavila da nije znala da je Čabarkapa oženjen u trenutku dok je sa njim bila u vezi.

Naime, ona često govori kako je tek u 7. mesecu trudnoće saznala da će se Čabarkapa oženiti, a jednom prilikom je rekla:

„Ja nisam kriva što je moja majka bila u Švedskoj i što mi je tata bio u zatvoru. Osoba koja se pojavila je meni delovala kao „anđeo“, bila sam u toplom domu, mazio me i pazio. Ja sam to prihvatila, a sada sa 22 godine sam svesna svoje greške. Mislila sam da ćemo imati porodicu i decu. On nije imao ženu, imao je troje dece.“

Loading...

Ipak, internetom kruži snimak iz rijalitija gde je prethodno bila Aleksandra, a u program se uključio Čabarkapa i rekao:

„Rekao sam joj da imam ženu koju volim, a ona mi je rekla da ću nju zavoleti. Onda sam joj rekao da potrudi i videćemo vremenom. To su normalne stvari.“

 

 

Izvor: Alo.rs

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *