TUŽIĆE PRODUKCIJU! Skandalozne TVRDNJE Marije Kulić digle ZADRUGU NA NOGE! Otkrila OVO, a tiče se Davida!

Danas je u toku nominacija Marija Kulić prozvala Davida Dragojevića sa kojim je juče imala žestoku svađu. Juče ih je obezbeđenje razdvajalo, a Marija je danas iskoristila priliku da danas pozove svoje advokate da tuže Davida, jer je prozivao njenu ćerku koja je maloletna.

– On tako da kaže, a ja sam izašla napolje da proverim moje dete, maloletnu Anu. Svi znaju da smo u rijalitiju i možda je upala u loše društvo, a ja sam kupila testove i iznenadila je. Dete je bilo čisto kao suza, a ja ću tužiti i ovu kuću zbog reči koje ovde nisu izgovorene – rekla je Marija.

– Šta misliš koliko će Miljana dobiti što me je pogodila šoljom u glavu – rekao je David.

Loading...

– E pa drago mi je što imam priliku da kažem o Davidu sve. Postoje klipovi na kojima se vidi da je David bio go-go igrač, a njegove majice, patikice, čarape u fluorescentnim bojama, govore o tome da je on sklon istom polu. Takođe, njegova gluma, sa Anom Korać, ovde glume ljubav, njegov odnos prema bivšoj devojci govori o tome da je on loš čovek – rekla je Marija.

 Kada ti to kažeš, onda je to kompliment – rekao je David.

– Ipak, ja neću nominovati Davida, već Miću, koji je produkcijski igrač, omražen je u narodu. On tako zarađuje novac, jer je neostvaren. Da je dobar pevač, pevao bi, a ne bi sedeo ovde. Psuje ovde mrtvo i živo, strašno – rekla je Marija.

– A ti, zašto ti psuješ svima živo i mrtvo, ti radiš isto – rekao je David.

 

Izvor: Srbija Danas.com

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *