ZALJUBLJEN JE U ALEKSANDRU: Da li verujete da je ON muva? Sve priznao – SVI iznenađeni

Kako bi zaslužili nagradu koji je za njih pripremio Veliki šef, učesnici rijalitija „Zadruga 2“ ove noći moraju jedni drugima da odgovaraju iskreno na pitanja u „Igri istine“.

Jedno od pitanja postavio je Lazar Čolić Zola Banetu Čolaku, te je ovom prilikom otkriveno nešto što mnogi nisu znali.

– Moje neko viđenje iz nekih priča sa tobom, što se tiče tvog ponašanja, kaži mi kako ti gledaš i kakvo mišljenje imaš o Aleksandri Subotić – pitao je Zola.

Loading...

– Rekao sam da Aleksandra od kada se vratila je neka druga osoba koju ja ne poznajem, prija mi da blejim sa njom, prija mi njena energija, gledam je na neki drugi način, tad smo se svađali, nervirala me, sada mi prija. S njom svaki dogovor mi se dogovorimo u dve rečenice. Kupila me je kad je rekla da želi porodicu, a ja to i te kako želim. Nikad nisam nešto uradio ili rekao, niti dao povoda da joj bude neprijatno, ali privlači me. Nisam prešao granicu prijateljstva. Privlači me realno, koga ne bi privlačila ovakva r*ba, mada znam da je zauzeta – rekao je Čolak.

Moram da kažem šta je Bane rekao kad je video Aleksandru, rekao je: „Kad je ušla drugi put tek tada sam se uverio da postoje anđeli bez krila“ – naveo je Zola.

 

Izvor: Srbija Danas.com

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *