MORAJU DA NAPUSTE RIJALITI Njih šestoro izlazi iz „Zadruge“, među njima Miljana i Zola!

Još jedno izdanje emisije Ognjena Amidžića „Amidži šou“ zakazano je sutra, u utorak od 22 sata na TV Pink. Kako je još malo ostalo do kraja druge sezone rijalitija „Zadruga“, ovo izdanje rezervisano je za zadrugarski spektakl kada će čak šestoro takmičara na kratko izaći sa imanja u Šimanovcima.

U prvom delu emisije, Ognjen će ugostiti Miljanu Kulić i Lazara Čolića Zolu, koji su pred kamerama najgledanijeg rijalitija započeli ljubavnu vezu, ali je i okončali. Milana i Zola imali su veoma turbulentan odnos, čak su napustili rijaliti i neko vreme zajedno živeli u Nišu. Međutim, po povratku u „Zadrugu“, njihova veza trpela je veliki pritisak, da bi na kraju definitivno i raskinuli. Od tog trenutka, Miljana i Zola vode rat, u kom jedno o drugom iznose informacije do tada nepoznate javnosti.

Ko kome duguje i koliko para, kod koga su se zadužili i da li ima šanse da obnove vezu, otkriće ovog utorka u emisiji „Amidži šou“.

Loading...

U drugom delu emisije, kod Ognjena stižu dvostruki pobednici poslednje „Zadrugovizije“ – Zorica Marković, Jovana Tomić Matora, Aleksa Savić i Savo Perović.

Ova četvorka pevala je pesmu „Ludi letnji ples“ koju su na Beoviziji 2006. godine izveli „Flamingosi“ i Luis. Aleksa i Savo su briljirali kao Ognjen Amidžić i Marinko Madžgalj, Matora je do suza nasmejala sve u studiju svojim plesom, Zorica je izazvala ovacije svojom imitacijom Luisa, dok se Lazar Jeremić, iako je povredio nogu, pojavio na sceni i dao sve od sebe da učestvuje u nastupu.

Kako su pripremali nastup, kakvi su međuljudski odnosi pred veliko finale „Zadruge“, ispričaće već sutra.

 

Izvor: Alo.rs

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *