NOVI MEDIJSKI RAT?! Zbog OVE izjave BRUJI internet – Rada NAMERNO uvredila Milicu Pavlović?! Udarila GDE BOLI

Folk pevačica Rada Manojlović svojim komentarom na račun nastupa zadrugarke Sanje Stanković pokrenula je, po svemu sudeći, novi estradni rat!

Naime, Sanja, koja inače nije pevačica i muzikom se za sada bavi amaterski, iz hobija, predstavila se pesmom „Baja papaja“ Milice Pavlović, a između njene interpretacije i one originalne, Miličine, Rada uopšte nije primetila razliku!

Naime, Manojlovićeva, koja se sinoć našla u ulozi članice stručnog žirija, pohvalila je Sanju: „Nisam primetila razliku između originala i tebe“, čime je, saglasni su mnogi, direktno prozvala i omalovažila Pavlovićevu.

Loading...

– Ne, taman posla! – odmah je pokušala da se opravda Rada kada su je pitali da li je imala nameru da diskredituje svoju koleginicu, a nakon što se u razgovor umešao i Miroljub Aranđelović Kemiš koji je, takođe, potvrdio da je njen komentar baš tako zvučao, Rada je nastavila da se pravda.

Problem je što sam ja tada bila dole, stavljali su mi ozvučenje, bubice i tako dalje i ono što sam ja čula… ‘Ajde sad da se ne lažemo – u pesmi „Baja papaja“ zaista nema pevanja! Nema puno pevanja i nekih zahtevnih melodijskih linija da to ne bi mogla Sanja da dočara kako treba. Ne mislim sad da je to neka arija ne znam kakva, operska, pa da ne smem da kažem da nije ličilo i bilo blizu originala! Pogotovo sa njenim (Sanjinim) nastupom, videla sam da se baš potrudila – dobar kombinezon šareni, medved… Potrudila se da skine spot „Baja papaja“, mislila sam na to – pravdala se Rada i dodala:

– Milica mene voli, ona meni neće ništa da zameri i ne verujem da bi se ona uopšte bilo šta uvredila – zaključila je pevačica.

Ona je sinoć prvi put nakon žestoke svađe na prošlogodišnjoj „Zadrugoviziji“ imala susret sa folkerkom Zoricom Marković, sa kojom je spremna da se posle javnih prozivki pomiri.

 Mislim da je pomirenje na pomolu, iako mi nismo bile u ratu (smeh)! Ja nemam problem da pružim ruku pomirenja Zorici. Ja sam njoj i prošlog puta rekla da je izuzetno cenim, međutim Damir je tada mene navukao na tanak led… U tom momentu je meni više prijao vokal Tanje Jovićević koju dugo nisam čula, pa sam je i željna. Zoricu svi znamo, prisutna je godinama na televiziji. Nikada ništa nisam imala protiv nje… Mislim da je tada ona moj komentar, koji možda jeste bio ishitren u neku ruku, možda je previše lično shvatila, da ja imam nešto protiv nje. Ne, ja nisam imala ništa protiv nje – objasnila je Manojlovićeva.
Izvor: Srbija Danas.com/Pink.rs
Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *