„Moram da se pomirim sa tim…“ Matoroj u emisiji UŽIVO rekli da se Sanja PROSTITUISALA! Šok reakcija!

Večeras u emisiji “Amidži šou“ gostuju učesnici “Zadruge 2“, a tom prilikom Jovana Tomić Matora otkrila je koliko je pogađaju priče da se njena partnerka Sanja Stanković bavi prostitucijom.

– Ja to za razliku od nje razumem. Nema koja devojka u kući nije dobila tu etiketu. Pogađa me, ja to ne mogu da shvatim. Ne znam ko bi mogao da trpi takve uvrede kad voli neku osobu. Izluđuje me što se to potencira. Moram da se pomirim s tim. Problem je što mene dotiče, jednostavno osećam potrebu da reagujem kad je neko vređa. Živimo zajedno, ne verujem u te priče, znam je 20 meseci. Sanjin bivši dečko je moj drugar. Njeni bivši su momčine, prave junačine. Znam joj svaku vezu i svakog momka… Nema prostora za takve priče – rekla je Matora u emisiji “Amidži šou“, a onda otkrila sa kojom zadrugarkom bi bila u vezi da nije sa Sanjom.

– U prošloj “Zadruzi“ mi je Sara bila slatka, Teodora… Ova sezona mi je mršava. Najbolja pozadinu i telo ima Stanija, ali dok nije ušla Nora. Nora je prelepa devojka. Ne kažem da bih bila s njom, ali kad bih morala da izaberem onda Nora – rekla je Matora.

Loading...

 

Izvor: Srbijadanas.com

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *