NISAM UBICA, NITI ĆU TO POSTATI: Severinu optužili da je sa mužem Igorom Kojićem pokušala da UBIJE Milana Popovića! Evo šta se krije iza svega!

Hrvatska pevačica se oglasila na Instagramu.

Pevačica Severina Kojić oglasila se na društvenoj mreži Instagram nakon pisanja medija da su navodno ona i njen suprug Igor Kojić pokušali da ubiju njenog bivšeg partnera.

Milana Popovića. Naime, sve je izrežirano kako bi Severinu javno uništili i kao majku i kao osobu.

Loading...

„U sudskoj borbi za svoje dete, od njegovog oca dobila sam, pored do sada raznih epiteta i postavljanih “dijagnoza“, i neslužbeni status “ubice“ u pokušaju oca deteta. Razlog je jednostavan… Otac nije uspeo dobiti odmah i sada ono što si je zacrtao od nadležnih hrvatskih institucija uključenih u postupak pa je, nezadovoljan i ljut nakon jučerašnjeg suda, “pustio“ u javnost vest o pokušaju njegova ubistva od strane mene i to putem i uz pomoć mog supruga Igora.

Da nije žalosno, bilo bi tragikomično čime se sve pojedinci služe u tzv. “borbi“ na sudu, a sve pod krinkom najboljeg interesa svog deteta, i da granice ‘fair play-a’ i interesa djeteta tu nema, već je cilj totalno uništenje mene i kao majke i kao javne osobe“, napisala je Severina.

„Nisam ubica niti ću to postati, ja sam samo Severina koja se ne ljuti na navedene pojedince, jer nisu oni krivi što im sastav, koji ne funkcioniše, dozvoljava da rade što hoće uz pomoć novaca…“ napisala je pevačica.

 

Izvor: Alo.rs

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *