PRIVODI JE POLICIJA? Miljana Kulić izašla iz „Zadruge“, jer mora pravo u zatvor?! Evo kolika kazna joj sleduje!

Ne piše joj se dobro!

Pre dva dana u rijalitiju „Zadruga“, Miljana Kulić fizički je nasrnula na Jovanu Tomić Matoru kojoj je zadala udarac u predelu lica i samim tim joj nanela povrede. Ona je ušla u sukob i sa ostalim takmičarima ovog TV formata, a odmah nakon toga je diskvalifikovana

Priča o nasilju bivše takmičarke dodatno se podgrejala kada je u javnost pušten snimak na kome Kulićeva preti svom bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli.

Loading...

– Biće ti kičma slomljena. Kunem ti se u Željka, dabogda mi umro ako lažem. Sutra zovi svog menadžera neka ti spremi devet hiljada evra što mi duguješ. Tijanin momak je ubio dečka zbog Tijane, da ubije još jednog boli ga d*pe, biće ti ubijena i majka – govori Miljana na snimku koji možete pogledati na videu ispod:

Na ovu temu je govorio advokat Stefan Jokić.

Učesnica rijalitija javno je pretila bivšem dečku ubistvom, kao što ste videli u snimku, da li je celokupna situacija dovoljna za podnošenje krivične prijave?

– U ovakvim situacijama posmatra se lice koje je izloženo pretnjama i nasilju. Polazi se od njegovog subjektivnog osećaja. Ukoliko je ugrožena sigurnost nekog lica pretnjom da će napasti na život ili telo tog lica ili njemu bliskog lica, postoje uslovi za podnošenje prijave. Takođe, pretnje nasiljem mogu biti i elementi drugih krivičnih dela, posebno iz oblasti protiv sloboda i prava čoveka i građanina.

Ukoliko Lazar Čolić podnese tužbu prijavu protiv Miljane Kulić, kako ona može biti kažnjena?

– Za ugrožavanje nečije sigurnosti kazna može biti novčana ili do godinu dana zatvora – ističe sagovornik za naš portal.

Pred kamerama nacionalne televizije upućene su pretnje i odigralo se nasilje… Ko treba da reaguje u ovakvim situacijama?

– Javni tužilac po službenoj dužnosti treba da pokrene postupak protiv lica koje ugrožava tuđu sigurnost. Istakao sam da sve zavisi od subjektivnog osećaja žrtve pretnji. Ukoliko on strahuje ili se oseća ugroženo, onda tu postoje elementi za reagovanje. U našoj zemlji postoje institucije kojima se može obratiti i koje će shodno tome reagovati – kaže Jokić

Sagovonik, takođe, ističe da je u ovakvim situacijama od izuzetne važnosti i faktor – ko je uputio pretnju ugroženom licu. Ukoliko uzmemo u obzir da se psihičko zdravlje Miljane Kulić uvek dovodilo u pitanje, njenim postupcima se mora pristupiti na drugačiji način.

Reakcija nadležnih institucija je izostala nakon što je produkcija TV Pink-a sankcionisala bivšu zadrugarku, a po tvrdnjama našeg sagovornika ključni su postupci i izjave oštećenog lica. Da li će Miljana Kulić biti zakonski kažnjena i da li će Lazar Čolić Zola podneti tužbu protiv nje, ostaje da vidimo

 

Izvor: Srbijadanas.com

 

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *