PRVI PUT NAKON ŠABANOVE SMRTI: Ilda otkrila šta se desilo par sati pre nesreće: Bila je subota, spremao se za nastup, a ja sam mu tražila SAMO JEDNO!

Ćerka preminulog pevača Šabana Šaulića, Ilda juče se prvi put oglasila u javnosti posle smrti oca koji je nastradao 17. februara u saobraćajnoj nesreći.

To je bol za ceo život i ništa više neće biti isto. Bio je veliki čovek i otišao je kao legenda. Hvala mu za sve i što nam je ostavio pesme kroz koje će zauvek živeti. Iako sam slaba na oca, bila sam stabilna kada se sve to dogodilo. Iskreno, ne znam gde sam nalazila snagu – ispričala je Ilda u emisiji „Balkanskom ulicom“.

Pevačica se prisetila i njihovog poslednjeg razgovora, koji se desio neposredno pred poslednji nastupa Šabana Šaulića:

Loading...

– Bila je to subota kada se spremao da krene u Nemačku na nastup. Ja sam bila u studiju i spremala novu pesmu. Inače nisam imala običaj da ga obaveštavam šta snimam. Međutim, taj dan sam baš poželela da ga pozovem. On se javio i bio je super raspoložen. Kažem mu ja: „Hajde upali kameru, nisam te dugo videla“. Hvala Bogu da sam uhvatila barem taj trenutak da ga vidim – rekla je Ilda sa knedlom u grlu.

 

Izvor; Alo.rs

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *