POLOMIĆU GA KAD GA VIDIM! Mijatov uputio JAVNU PRETNJU Davidu, pa Anin rođendan prokomentarisao OVAKO…

Filip Mijatov je u toku jučerašnjeg dana poslao poklone na adresu Bele kuće, a iznenađenje je bilo priređeno povodom rođendana njegove bivše devojke Ane Korać.

On joj je poslao pismo čiji sadržaj nije želela da pročita javno, a torta sa malinama, novac od papirnih salveta, fotografije na kojima su se zajedno uslikali posle njenih operacija koje je on finansirao i ostale namirnice poslati su kako bi se ona prisetila šta sve Mijatov zna o njoj.

Koraćeva ni tada nije želela da prizna svom dečku Davidu Dragojeviću da je sve što je o Filipu izgovorila gnusna laž, pa ga ponovo nazvala „debilom“, a evo kako je Mijatov prokomentarisao jučerašnje događaje.

Loading...

– To je f*ksa kakvu Beograd nije video. Zlo za zatvor, svi kriminalci su bili sa njom, jurcala je i po Hrvatskoj… I taj Suki odlično zna ko je ona, njegovi drugari su je ka*ali od 500 do 1.000 evra. Svaki poznati je mogao da bude sa njom. Jedva čekam da se sve ovo završi, šta sam imao, rekao sam – rekao je Mijatov, a na pretnje koje mu je uputio David Dragojević odgovario je ovako:

– Filip traži MMA meč da mu David j*be m*ter. Izlomiću ga kad ga vidim bude li rekao nešto – poručio je Filip Dragojeviću.

Izvor:  
Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *