FILIP MIJATOV BESAN OTKRIO JOŠ DETALJA: Anu i Davida ću TUŽITI, vidimo se na SUDU čim izađu!

Najveća noćna mora Ane Korać, čovek koji tvrdi da je sa njim bila u se*s kombinaciji, a što ona uporno demantuje, uprkos svim dokazima koji idu njemu u prilog, sada je ispričao celu istinu o njihovom odnosu.

On u video intervjuu objašnjava zbog čega je poslao poklone Koraćevoj, šta oni simbolično predstavljaju, ali i otkrio zbog čega se kaje, i šta je ustvari trebalo da pošalje umesto svega toga.

Ane Korać takođe je optužila biznismena koji živi i radi u Londonu da on sve to priča i radi jer „želi da postane poznat“, na šta je on imao istina, dosta logičan odgovor.

Loading...

Ja da sam hteo da budem poznat na taj način, ja bih muvao Cecu na primer, a ne Anu Korać! Who the f*ck is Ana Korać? – rekao je Filip kroz smeh.

Ipak postavlja se pitanje, zbog čega je onda imao potrebu da bude sa devojkom kao što je Ana, koja je kako kaže i te kako promiskuitetna, i zbog čega bi ovakvoj devojci slao novac? I na ovo pitanje Mijatov je odgovorio bez dlake na jeziku.

– Ne znam šta da vam kažem ljudi. Imam fetiš s takvim devojkama, k*rvama i hteo sam da imam seks s tim silikonjarama. Nikada to nisam probao. Znate, bio sam u braku, razveo sam se i jednostavno hteo sam da probam te devojke koje ulažu u sebe, jednostavno hteo sam da ka*am te ku*ve. A te pare što je ona tražila to uopšte nije problem. To je interes za interes, hteo sam probam takve devojke – kaže Filip u video intervjuu za Espreso.

Izvor:  
Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *