SKANDAL NA NASTUPU! Karleuša pevala prvi put u Beogradu posle AFERE! Publika DOBACIVALA!

Jelena Karleuša preksinoć je održala prvi koncert u Beogradu posle pauze duge šest meseci, otkad je javnost saznala za njenu seks aferu sa Ognjenom Vranješom. Publika na splavu prozivala je pop zvezdu kako treba da otkači Vranješa i sačuva brak sa Duškom Tošićem!

Iako je fudbaler najavio razvod od pevačice kad je prošlog vikenda bez nje došao na svadbu kolege Lole Smijanića, fanovi najvijaju da njihov brak opstane.

Ostavljam te 

Loading...

Dok je Jelena Karleuša na splavu pevala stihove svog najvećeg hita „Ostavljam te zadnji put, izlazim iz tajnosti, predugo me kriješ ti od očiju javnosti“, devojke iz publike su počele da joj dobacuju.

– Šta će ti taj Vranješ, mani se njega! Duško je bolji frajer, čuvaj brak! – vikale su obožavateljke.

Pevačica se nije obazirala na tu prozivku, već je nastavila da pleše i peva.

– Hvala vam što ste došli. Dugo nisam nastupala u Beogradu, ali evo, došlo je vreme za to. Moraću malo duže da pričam jer treba da dođem do daha, ipak sam ja žena u godinama – našalila se Jelena.

Jelena Karleuša je možda i očekivala dolazak svog supruga s obzirom na to da je jedan separe na splavu bio upravo rezervisan na ime Duška Tošića.

Ekscentrična

Čim je Jelena potvrdila svoj nastup, neko je na Duškovo ime rezervisao separe. Tošić se ipak nije pojavio, pa su na njegovom mestu bili Jelenin menadžer i najbliži prijatelji – rekao je za „Informer“ izvor sa splava.

Među tim prijateljima u Duškovom separeu bila je manekenka i kreatorka Sofija Milošević.

– Jelena i ja se međusobno podržavamo. Ona nosi moje kreacije, a ja sam došla na njen nastup. Ne obazirem se mnogo na razne priče, nas dve smo dobre drugarice – reka je Sofija.

Jelena Karleuša je veliku pažnju privukla ekscentričnim stajlingom – obukla je roze lateks bodi, na glavi je imala uši Mini Maus, a bila je ogrnuta i perjem koje je kasnije skinula. Imala je i obezbeđenje, koje nije dozvoljavalo da joj se iko približi.

 

Izvor: Srbija Danas/Informer

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *