Ana Korać UHODILA Novaka Đokovića! Odlepila za njim, pokušala da UPADNE KOD NJEGA, on je sve priznao!

Ana Korać je spopadala najboljeg tenisera na svetu, Novaka Đokovića, piše Informer.

Starleta je toliko odlepila za njim da je pre ulaska u prvu sezonu Zadruge pratila srpskog sportistu po turnirima širom sveta.

„Ana je bacila oko na Novaka odavno, a u akciju je krenula na leto 2017. godine. Govorila je drugaricama da joj se mnogo sviđa i da će biti njen. Ponavljala je da obožava sportiste, posebno uspešne i bogate. Nije je zanimalo ni to što je srećno oženjen Jelenom Đoković, sa kojom je tada imao trogodišnjeg sina Stefana i čekao ćerku Taru. Čak je podmitila konobare u popularnim restoranima i kafićima po Beogradu da joj jave kad teniser dođe kod njih“, kaže dobro obavešten izvor.

Loading...

S obzirom na to da Novak u to vreme nije bio u Srbiji, rijaliti zvezda je počela da ga uhodi po instranstvu:

„Zbog njega je otišla na nekoliko teniskih turnira. Koliko se sećam, bila je na mastersu u Rimu, a zatim i Rolan Garosu, ali nje uspela da mu priđe. Zatim je pokušala da upadne u neki restoran u Španiji, gde je Đoković tokom turnira u Madridu večerao sa bratom Markom i ostalim teniserima, ali ju je obezbeđenje spečilo“, priča izvor

Atraktivna brineta se još neko vreme trudila da osvoji Noleta, pa mu je slala i poruke i preko zajedničkih prijatelja.

„Pokušavala je da ugovori susret sa njim, ali Đokovića to očigledno nije zanimalo, pošto nikad nije dobila odgovor na udvaranje. Teniser s kojim se Novak uvek druži mu je preneo da se Koraćeva raspituje za njega i da smara ljude da ih upoznaju, Đoković se na to samo nasmejao i promenio temu. Ana je na kraju ušla u rijaliti i startovala drugog sportistu, košarkaša Marka Janjuševića Janjuša. Njih dvoje nikad nisu priznali pravu prirodu svog odnosa jer je Janjuš oženjen“, priča izvor

Anin bivši dečko, Filip Mijatov potvrdio da je starleta bila ludo zaljubljena u Đokovića:

„Ana je pričala da bi mnogo volela da bude sa Novakom. Jurila ga je, uhodila, pojavljivala se na istim mestima kao i on. Pratila ga je po turnirima u Italiji, Francuskoj, Španiji… Terala me je da joj nabavim Novakov broj telefona, ali ja se nisam bavio time“, kaže Mijatov.

 

Izvor: Informer.rs

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *