Foto: Pixabay.com

FANOVI U SUZAMA: Poznata pevačica pronađena mrtva (VIDEO)

Tragedija dve nedelje nakon što je započela turneju koja je trebalo da bude njen veliki povratak na muzičku scenu

Koreanska pop zvezda Goo Hara (28) pronađena je mrtva u svom stanu u Seulu, samo dve nedelje nakon što je započela turneju koja je trebalo da bude njen veliki povratak na muzičku scenu.

Loading...

Pevačica je pre šest meseci, naime, pokušala da se ubije.

Hara je otkrivena u svojoj kući oko 6 sati ujutru po lokalnom vremenu. Samo nekoliko dana ranije održala je koncert u Japanu, gde je imala i petodnevnu turneju i promociju svog novog solo albuma.

Bivša članica ženskog benda Kara, takođe je pre nekoliko nedelja objavila izvinjenje svojim fanovima zbog toga što je ranije ove godine „izazavala“ gungulu kada su je pronašli bez svesti u njenom stanu u prestonici Južne Koreje.

– Žao mi je što sam izazvala brigu i gungulu. U pogledu mog zdravlja, ja se oporavljam. Bila sam u agoniji zbog brojnih problema. Ali odsada ću očeličiti svoje srce i pokušati da ostanem zdrava – napisala je ona.

Ona nije prva K pop mega zvezda koja nije mogla da se izbori sa pritiscima u ovoj kontorverznoj industriji. Prošlog meseca je Suli, još jedna bivša članica ženskog benda, pronađena mrtva u svom stanu, nakon „borbe sa ozbiljnom depresijom“.

U decembru 2017. godine Kim Džong-Hjun (27), iz benda Šini, ubio se takođe nakon borbe sa depresijom.

– Slomljen sam iznutra. Depresija me je polako izjedala i konačno me celog progutala, i ja to više ne mogu da podnesem – napisao je on u oproštajnoj poruci.

 

Izvor: srbijadanas.com/Dejli Mejl

Loading...

About ekskluzivnevesti

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …