SVADBA DECENIJE Veljka i Bogdane! Mladenci odvojeno krenuli za HRAM! A mladoženja je za to imao spreman odgovor

Sin pevačice Svetlane Cece Ražnatović Veljko i njegova verenica Bogdana Rodić zavetovaće se danas na večnu ljubav. Veljko i Bogdana čim su saznali da očekuju bebu, odmah su odlučili da se venčaju, a budući da su oboje veliki vernici, odlučili su da svadbu naprave pre Božićnog posta, 27. novembra.

„Takav je običaj“, bio je uzbuđen mladoženja, koji je kad je krenula kolona provirio kroz šiber i veselio se.

Loading...

14.00 – Mladenci su izašli iz kuće, Veljko puca. Od mlade se Ceca ne odvaja od snaje i sve drži pod kontrolom.

Foto: Jutjub

13.37 – Pošto je Veljko Ražnatović pogodio jabuku iz prve, ušao je u porodični dom Rodića u Titelu, gde je zajedno sa majkom Cecom Ražnatović i svatovima „kupio mladu“. Kako se iz kuće čuo vrisak i aplauz, jasno je da je mlada uspešno „prodata“.

13.30 – Mlada kupljena. Veljko i Bogdana đuskaju. Emotivan susret Bogdane i Veljka propraćen je ovacijama i aplauzima, a mladenci su odmah počeli da igraju i da se vesele sa ostalim svatovima.

12.50 – U kući se čuje harmonika i pesma „Izađi mala“. Ceca je noseći bukliju ušla u Bogdaninu kuću, dok se mladožena veselio.

12.38 – Veljko Ražnatović iz prve je pogodio jabuku i uzviknuo: Pucam na tatu! Zatim su se zagrmeli pištolji i baklje.

Foto: Jutjub

12.31 – Mladoženja Veljko stigao po mladu. Truba se čuje, srpske trobojke se vijore.

12.30 – Svatovi ispred kuće Rodić čekaju mladoženju.

12.24 – Dečko Anastasije Ražnatović Đorđe Kuljić stigao je u Titel, gde nestrpljivo čeka da mu stigne devojka.

12.13 – Porodica Rodić vratila se u svoju kuću kako bi dočekala zeta.

11.59 – Bogdanina baka presrećna je što udaje unuku. Nasmejana i srećna je izašla krenula u kuću gde će dočekati prijatelje.

11.25 – Ceca je podelila video iz autobusa na Instagramu i pokazala atmosferu koja je vladala u autobusu. Više o tome i kako je Anastasija izgledala pogledajte ovde

11.19 – Veljko kiti trubače sa po 100 i 50 evra. Mladoženja je najveseliji, dok su Ceca i Anastasija usle u autobus i otisle u Titel.

11.11 – Mladoženja Veljko Ražnatović izašao je iz doma u Ljutice Bogdana.

„Presrećan sam“, rekao je Veljko za Kurir.

11.00 – Trubači su stigli ispred porodične kuće Rodića i odmah je krenulo veselje. Čuje se Đurđevdan, ore kola.

10.20 – Mlada Bogdana stigla je u roditeljski dom u Titelu. Dočekale su je seste i počele da viču: Mlada, mlada… Zaplakala se na stepenicama.

10.15 – Posluženje, hrana i piće za svatove su stigli u dom Rodića, gde je sve spremno da primi mladoženju i svatove.

10.04 – U vilu u Ljutice Bogdane na Dedinju već je velika gužva, mlada je krenula u porodičnu kuću, a kod Cece su stigli kumovi.

10.00 – U Titelu je sve spremno, završeno je kićenje kuće, a mama Danijela je krenula da se spremi dok njena mezimica ne stigne. Rodiću si se potrudili da Veljku ne olakšaju kada je reč o jabuci pa su je baš visoko digli.

9.56 – Mlada Bogdana krenula je u porodičnu kuću u Titelu.

8.00 – Ispred vile u Ljutici Bogdana već je krenulo slavlje i muzika, čuje se pesma „Danas majko ženiš sina“.

Veljko i Bogdana pred Bogom će se zavetovati u Hramu Svetog Save i to naveliki hrišćanski dan, kada se slavi Sveti Mina, veliki mučenik, bivši vojnik koji je zarad Boga istinitog napustio vojsku i stradao za istinu Božju i poznato je da ko god je Minu slavio i u pomoć ga pozivao, tome je on pomagao. Crkva danas slavi i Svetog Stefana Dečanskog.

Bogdana je prenoćila kod Cece u kući na Dedinju, gde su joj jutros stigli šminkeri, a oko devet sati bi trebalo da stigne u porodičnu kuću u Titelu.

Na svadbu je pozvano 500 zvanica, crkveno venčanje će se obaviti u Hramu Svetog Save, a građansko u luksuznom hotelu,nakon čega se nastavlja svadbeno veselje.

Veljko će po mladu u Titel ići u oldtajmeru, a u istom skupocenom automobilu će mladenci doći do Hrama Svetog Save, gde će se pred Bogom zakleti na večnu ljubav. Poštovaće se svi običaji, Veljko će pucati u jabuku, otkupiće se mlada…

„Građansko venčanje biće upriličeno u hotelu, Na pozivnicama koje su stigle na adrese zvanica piše i dres-kod za svadbu, pa dame treba da obuku duge haljine, dok muškarci treba da se pojave u odelima. Mladenačka torta je na nekoliko spratova i biće teška oko 70 kilograma. Brojni poslastičari rade na torti, a zbog veličine biće unesena iz delova dan ranije. Zbog veličine prave se specijalna kolica na kojima će torta stajati.

Luksuzni hotel u kom će biti održano slavlje odabrala je Ceca, kao i meni koji će biti upriličen za goste. U pitanju je najskuplji „rojal meni“ (kraljevski), koji košta 75 evra po osobi. On uključuje sve vrste pića, kako domaća, tako i strana, a kad je hrana u pitanju, tu se tek potrudila. Sastoji se iz predjela, glavnog jela, supe, deserta. Tako će gosti uz aperitiv moći da jedu tartar biftek, kraljevsku salatu šefa Rudolfa, losos s kokosovim mlekom ili patku prelivenu sosom od borovnice.

Izvor: Kurir.rs/PDV/D.M/J.S

Loading...

About ekskluzivnevesti

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …