DIRLJIVO! Veljko je na svadbi nosio uspomenu na oca! Ceca oduševljena!

Utisci sa venčanja decenije se još nisu slegli, ali polako se otkrivaju detalji tog posebnog dana, kada su sudbonosno da rekli Veljko i Bogdana Ražnatović.

Među onima koji bude najsnažnije emocije svakako je i taj detalj da je na dan svog venčanja, Veljko nosio lanac, koji je pripadao njegovom pokojnom ocu, Željku Ražnatoviću, Arkanu. To su primetile zvanice koje su odlično poznavale komandanta Srpske dobrovoljačke garde.

Loading...

– Kada je Veljko otkopčao košulju, oko vrata mu je zasijao lanac, koji je svojevremeno nosio njegov otac Arkan. Taj komad nakita mu je bio baš drag, i voleo je da ga nosi. Ako se sećate, Cecin sin je na punoletstvu poneo očev sat, a sada je odlučio da to bude lanac. U porodici Ražnatović sve ima simboliku. Veljko neverovatno podseća na oca i verujte da on čuva svaku uspomenu, koja je od njega. Kada je Ceca Veljku poklonila taj lanac, izrazio je želju da jega nosi, kada se jednog dana bude ženio. – priča izvor i kaže da je Ceca bila oduševljena što i Bogdana poštuje tradiciju, pa je izrazila želju da nosi njenu venčanicu.

– Ceci je porodica svetinja. Zato i voli da svi budu kao jedno i da se drže na okupu. Svadba njenog sina je nešto najlepše što se desilo i zato je bila presrećna zato što je Bogdana izrazila želju da nosi venčanicu koju je ona nosila kada se udavala za Željka. Sa druge strane je Veljko nosio Arkanov lanac, pa je samim tim popunio prazninu, što na taj dan otac nije bio pored njega – završava sagovornik.

 

Izvor: Srbijadanas.com/ Star

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …