Foto: Jutjub

GOSTI NISU ZNALI ŠTA SE DEŠAVA! Bogdanin otac napustio svadbu: Nisam smeo da ih izneverim…

Odgovoran prema poslu, pre svega.

Otac Bogdane Rodić Bogdan odmah posle svadbe vratio se u Titel da prodaje piliće! Njegova porodična firma nije trpela zbog gala proslave u beogradskom hotelu, pa je tast Veljka Ražnatovića, uprkos neprospavanoj noći, rano ustao i otišao da istovara robu.

Loading...

Žena sve spremila

– Na svadbi sam ostao do četiri i onda se vratio kući. Tu sam dremnuo pola sata, popio kafu da se rasanim i odmah se bacio na posao. Morao sam najpre da prevezem piliće i ćurke na pijacu u Borči. Posle toga sam se vratio u svoju radnju u Titel da istovarim robu. Posao ne sme da trpi – rekao je Rodić, napominjući da zbog svadbe nije želeo da izneveri stalne mušterije.

– Nas je otprilike tridesetak u firmi, pa smo se ovih dana dobro organizovali zbog svadbe. Imam divne zaposlene, pa su neki radili i prekovremeno. Naša porodica se bavi ovim poslom već dvadesetak godina. Kod nas su najkvalitetniji pilići, to garantujem”!

Bogdanin tata napominje da ni njegova supruga Danijela nije sedela skrštenih ruku dan posle glamuroznog venčanja.

– Bilo je gostiju koji nisu mogli da dodu u Beograd na slavlje, pa su nas oni juče posetili. Moja žena je sve uspela da spremi, pa smo slavlje nastavili ovde u Titelu. Baš je bilo veselo! Veljko i Bogdana, nažalost, nisu mogli da dođu. Bili su preumorni, pa su otišli kod Cece da se naspavaju – rekao je Bogdan.

Rodić napominje da mu je Bogdana donedavno bila velika pomoć u porodičnom biznisu.

– Moje ćerke mi pomažu u svemu i ništa im nije teško. Bogdana je sada pošteđena, jer je drugom stanju, ali je doskoro sve radila. Htela je ona još da radi i sada kada je trudna, ali ja to ne dozvoljavam. Zabranio sam joj i da razmišlja o poslu. Najvažnije je da se odmara i da trudnoću iznese kako treba.

Rodić priznaje da nije očekivao da će mu se najmlađa ćerka prva udati.

– Mislio sam da će se one redom udavati. Prvo najstarija, do najmlađe, ali je izgleda pa moralo sve da ide u rikverc! Presrećan sam zbog Bogdane jer mi je najvažnije da nju vidim nasmejanu. Moram da kažem da mi je bilo prelepo na svadbi. Znam ja da mladi znaju više da popiju, pa naprave probleme. Plašio sam se da se neko ne pobije ili da ne napravi neki haos, ali je srećom sve prošlo kako treba – zaključuje Rodić.

Izvor: Kurir/srbijadanas.com

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …