OVO JE PODELILO SRBIJU! Migrant mu napao ženu, a kada su policajci došli uradili su nešto šokantno!

Potpuna bespomoćnost.

Jedan Somborac je na fejsbuku podelio jezivo iskustvo njegove supruge na koju je fizički nasrnuo migrant. Prema pisanju našeg sugrađanina njoj su pomogli radnici koji su se našli u blizini.

Loading...

“I tako u mirnom Somboru, migrant fizički nasrne na moju suprugu (fizički nije povređena, ali je pretrpela šok i psihički je uzdrmana) na samo 50 metara od naše kuće, kad je krenula peške po dete. Hvala radnicima Vojputa ili već ko su ljudi u narandžastom koji su se umešali i sprečili, šta god da se moglo desiti u 11.05. Pozvana je policija, izašli su na teren, dotad sam i ja došao na lice mesta, i policija ne može ništa. Na moje oči su ga zamolili da se udalji, meni su rekli, ne vredi jutros ga je sudija oslobodio jer nema para da plati kaznu (znači par sati pre toga je provalio u kuću u Matije Gupca i pušten da ide dalje). Nisu uzeli ni izjave, od mene, moje supruge, od radnika koji su sve to videli i sprečili. Ja sam otišao po decu, iz škole i iz vrtića jer samo ja izgleda mogu da im obezbedim sigurnost, ili bar mogu da pokušam da zaštitim porodicu, migrant i dalje stoji tamo, doduše sad miran”

Objava ovog Somborca je izazvala buru na društvenim mrežama, a naši sugrađani su, sudeći prema komentarima, podeljeni u svom stavu prema migrantima.

Izvor: Kurir/srbijadanas.com

Loading...

About Autor

Check Also

Branio sam na smrt osuđene“ (4)

[ad_1] „Druže predsedniče, druže stalni sudija, i drugovi sudije porotnici. Svedoci smo epiloga jedne teške …