OGLASIO SE MILAN POPOVIĆ POVODOM DETETA! Evo šta je poručio Severini: Jedna majka to sebi ne sme da dozvoli!

Milan Popović prokomentarisao je u intervjuu presudu kojom je starateljstvo nad maloletnim sinom pripalo njemu. On ističe da će mališan moći da viđa majku, pevačicu Severinu Kojić, kad god poželi, bez obzira na presudu.

– Kao što znate, ja se aktivno zalažem za zajedničko ravnopravno roditeljstvo i namera mi je da tako i nastavim da se ponašam. Naravno da ću prvo da predložim Severini da dete bude s njom ukoliko sam ja sprečen i da ću maksimalno da je uključim u sva bitna pitanja koja se tiču deteta, ukoliko ona to bude htela – rekao je Popović.

Loading...

Ova presuda je trebalo da bude doneta odavno. Postupak se odužio zbog Severininih nedolazaka na ročišta i taktike odugovlačenja njenog tima advokata. Zadovoljan ili nezadovoljan, u ovom trenutku to nije bitno. Bitno je da je ovakva presuda najbolja za naše dete.

Popović je rekao da ne može da odgovori na pitanje da li smatra da je Severina loša majka.

Ali činjenica je da su se u poslednje vreme desile stvari koje jedna majka nije smela sebi da dozvoli. Ovde se ne radi o oduzimanju deteta majci, kako to Severinin PR tim uporno pokušava da predstavi u medijima. Dete će ubuduće jednostavno više vremena provoditi kod mene, a manje kod mame.

– Ne mogu da pričam o detaljima koji se tiču deteta – rekao je Popović na pitanja kako je objasnio sinu da će živeti kod njega.

– Naša prava su uvek bila i biće jednaka, nadam se da će to i Severina uskoro da shvati i da ćemo moći napokon da pružimo prekrasno mirno detinjstvo našem sinu – objasnio je on i dodao da ga Severina nije zvala nakon što mu je predala sina, i da ona ne razgovara sa njim nekoliko godina.

 

Izvor: Srbijadanas.com/ kurir.rs

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …