SRBI ĆE BITI ODUŠEVLJENI! Veliki prijatelj našeg naroda stiže u Srbiju! Evo šta nam donosi!

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko stiže 2. i 3. decembra u dvodnevnu posetu Srbiji, tokom koje će mu domaćin biti predsednik Aleksandar Vučić.

Predsednici će u ponedeljak, 2. decembra, položiti vence na Spomen groblju oslobodilaca Beograda i na Spomeniku Crvenoarmejcu, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Loading...

Lukašenko i Vučić imaće zvaničan tet-a-tet razgovor u utorak u Palati Srbije u 10:15, nakon čega su predviđeni plenarni razgovori delegacija Srbije i Belorusije, predvođenih dvojicom predsednika.

Potom će uslediti ceremonija razmene potpisanih bilateralnih dokumenata, nakon čega će se predsednici Vučić i Lukašenko obratiti medijima.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da će sa radošću dočekati u Srbiji predsednika Belorusije Aleksandra Lukašenka, i istakao da su neodgovorne izjave kojima se kritikuje Lukašenkova poseta Beogradu.

Vučić je, komentarišući osude što će se Lukašenko obratiti poslanicima u srpskom parlamentu, rekao da predsednik Belorusije nikada nije bio protiv Srbije i da je Srbija popularna u toj zemlji.

 

Izvor: Telegraf.rs/Tanjug

Loading...

About Autor

Check Also

Evo koliku penziju će dobiti Mile Kitić !

Mile Kitić (68) već dve godine prima nemačku penziju, koja mesečno iznosi oko 1.600 evra, saznaje …