CECA I VELJKO SE IZOLOVALI NA SPRATU! Donose im hranu ispred vrata! Razlog je samo jedan!

Ceca i Veljko Ražnatović izolovali su se na spratu porodične vile na Dedinju čim su saznali da su zaraženi koronom. Pevačica i njen sin nemaju kontakt sa ostalim ukućanima, koji su negativni na virus, a posluga im ostavlja hranu ispred vrata!

– Svi ljudi koji rade u Cecinoj kući testirani su na koronu i negativni su. Oni nose maske i rukavice, a Ceci i Veljku ostavljaju hranu i sve što im je potrebno ispred vrata. Njih dvoje su rešili da budu u strogoj izolaciji, pa ne izlaze čak ni u dvorište. Sami su na spratu, imaju odvojene sobe i svoje kupatilo – započinje priču dobro obavešten izvor blizak porodici Ražnatović, i nastavlja:

Pošto nemaju fizički kontakt sa ostalim ukućanima, pre svega sa Cecinom sestrom Lidijom i njenom decom, sa njima se čuju preko video-poziva. Ne žele da rizikuju da se i oni zaraze.

Loading...

U ponedeljak novi test

Kako saznajemo, pevačica i njen sin nisu dobili nikakvu terapiju.

– Ne piju lekove jer nemaju nikakve tegobe. Doktor im je samo preporučio izolaciju. Naredni test trebalo bi da imaju u ponedeljak – priča izvor.

Najvećoj folk zvezdi ne smeta što mora da bude zatvorena u kući, ali to nije slučaj sa kik-bokserom, koji je navikao da bude u pokretu.

– Ceca je navikla da ne izlazi, najviše voli da bude u svojoj vili. Po ceo dan gleda filmove i serije. Ovih dana je oduševljena španskom serijom „La casa de papel“ (Kuća od papira). S druge strane, Veljku je teško palo što dve nedelje neće viđati sina Željka, ne može da dočeka da ga opet drži u naručju. On se navikao na život u Titelu, po ceo dan je bio napolju, pa izolaciju malo teže podnosi – priča naš sagovornik.

Neka čeka žurka

Pevačica je morala da odloži proslavu svog 47. rođendana, koju je planirala da organizuje u nedelju.

– Ceca nije htela da pravi veliku žurku, već je želela da u svojoj kući okupi porodicu i najbliže prijatelje. Kada je saznala da je pozitivna na virus, obavestila je najbliže da će rođendan obeležiti kad ozdravi – završava priču izvor Informera.

 

 

Izvor: Informer.rs

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …