CECA I VELJKO ZARAŽENI KORONOM! Oglasila se Anastasija i otkrila nešto šokantno!

Porodica Ražnatović ovih dana prolazi kroz veoma turbulentan period. Naime, nakon radosne vesti, kada su Cecin sin Veljko i snaha Bogdana, dobili svoje prvo dete, malog Željka, usledilo je porodično slavlje koje je trajalo dva dana. 

Prvog dana organizovana je zabava u porodičnoj vili na Dedinju, a drugog u Bogdaninom rodnom Titelu. Ipak, mnogi su se opustili i zaboravili da još uvek treba držati distancu zbog pandemije koronavirusa koja je nedavno završena. Nakon slavlja je otkriveno da je Cecin frizer pozitivan na koronavirus. Posle toga su se i Veljko i Ceca testirali i rezultati su pozitivni.

Anastasija Ražnatović sa druge strane, imala je više sreće, pa ona nije zaražena koronavirusom, a juče je objavila i veoma dobru vest. Njen profil na Instagramu dostigao je milion pratilaca.

Loading...

Mlada pevačica je odmah objavila srećne vesti, a sudeći po njenom ponašanju na mrežama, situacija sa zdravstvenim stanjem članova njene porodice je stabilna.

Danas je Anastasija takođe objavila fotografiju na kojoj je ona u kratkoj lepršavoj haljini.

– Zaljubljena sam u ovu haljinu – napisala je u komentaru.

Njen dečko Đorđe Kuljić nije bio preterano aktivan na zabavama koje su Ražnatovići i Rodići organizovali, ali se za sada nije izjašnjavala o statusu veze

 

Izvor: Alo.rs

 

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …