LJUDI U NEVERICI! Evo šta je Ceca uradila nakon što je saznala da je pozitivna na korona virus!

„Ceca brine o svojim zaposlenima i to znaju svi njeni prijatelji, ali i oni koji su u njenoj kući duže od dve decenije“

Nakon saznanja da su ona i njen sin Veljko pozitivni na koronavirus, Svetlana Ceca Ražnatović odlučila je da na testiranje pošalje celu svoju širu porodicu, ali i poslugu, vozače, obezbeđenje, kućepazitelje… Za to je, ne trepnuvši, iskeširala 1.000 evra!

Kako „Alo!“ saznaje, pevačica nije želela da njeni zaposleni sami snose trošak od 6.000 dinara ili 50 evra, koliko staje jedan takav test na lični zahtev. Umesto toga, svakom ponaosob je dala novac i uputila ga u najbliži dom zdravlja.

Loading...

Takođe, kako smo saznali, naložila im je da na posao ne dolaze čak i ako budu negativni, jer su u kući u Ljutice Bogdana trenutno ona i njen sin Veljko, koji su zaraženi.

– Ceca brine o svojim zaposlenima i to znaju svi njeni prijatelji, ali i oni koji su u njenoj kući duže od dve decenije. Poznato je i da neke od članova obezbeđenja godinama nije menjala. Lojalna im je i odana kao i oni njoj, i na prvom mestu joj je njihovo i zdravlje njihovih porodica. Ne želeći da ih ugrožava ni na jedan način, čim je saznala da je obolela, rekla im je da idu da se testiraju i da joj jave rezultate, ali da se ne vraćaju na posao sve dok i ona i Veljko ne budu bili dva puta negativno testirani – ispričao je za „Alo!“ izvor blizak porodici Ražnatović.

Kako nam je još rekao, budući da će Ceca sa svojim naslednikom biti izolovana dve nedelje, neće joj biti potrebne usluge vozača, obezbeđenja… a što se tiče kuvanja, sama će brinuti o Veljku i njoj, dok se sve ne vrati u normalu.

– Lidija je sa suprugom i decom napustila dom u Ljutice Bogdana, baš kao i Anastasija, koja je otišla kod dečka u Novi Sad. Bogdana je sa bebom u Titelu kod svojih, tako da je zasad sve u redu i pod kontrolom – rekao je izvor „Alo!“.

Porodica Rodić, kako smo nezvanično saznali, testirala se na koronavirus i trenutno čeka rezultate. Prema našim saznanjima, dobro se osećaju i nemaju nikakve simptome, ali zabrinuti su zbog toga što su u svakodnevnom kontaktu sa bebom i Bogdanom. Do zaključenja ovog broja nisu nam se javili niti odgovorili na naše poruke.
Takođe, kako smo od bliskih prijatelja porodice Rodić saznali, Bogdana i beba su dobro, a pedijatri su joj objasnili da nju i malenog Željka štite antitela, majčino mleko i dobar imunitet, te da nema razloga za brigu iako je Veljko, koji je zaražen, sa njima bio u stalnom kontaktu

 

Izvor: Alo.rs

 

Loading...

About Autor

Check Also

Evo koliku penziju će dobiti Mile Kitić !

Mile Kitić (68) već dve godine prima nemačku penziju, koja mesečno iznosi oko 1.600 evra, saznaje …