KIJA NAPRAVILA SKANDAL U PROGRAMU: Treba da vas bude sramota! Evo o čemu se radi!

Večeras je organizovana poslednja „Zadrugovizija“ u trećoj sezoni rijaliti programa „Zadruga“. Marko Janjušević Janjuš i Mima Živković predstavili su se pesmom „Svirajte noćas samo za nju“. Potom su usledili komentari stručnog žirija.

 Gospodine Janjuše, ne znam šta bih da iskomentarišem, ima on svoju muku, neću da mu stojim. Odličan si bio, sad će Kija da te iskomentariše – izjavila je Stanija Dobrojević.

– Mima bila si super, ti si pevačica i to je tvoj teren. Janjuše, šta da ti kažem, reći ću samo da treba da vas bude sramota! – odbrusila je Kija Kockar.

Loading...

– Mima, kada izađeš, nađi dobrog producenta. Janjuše, šta si mogao da radiš, nego da patiš. Osećam tugu! – rekao je Gazda Paja.

Ja neću da komentarišem ono što Janjuš i vi radite unutra, nego hoću da pričam o nastupu – rekla je Kaća Grujić i pohvalila Mimu.

– Mima bila si sjajna i svi smo komentarisali da si se odlično snašla. E sad, ja imam dve nedoumice. Kako je pesma ova, letnji hit? Drugo, za koju nju ste večeras svirali, to bih pitao Janjuša? – upitao je Darko Tanasijević.

– Kao prvo, ja kada sam birao hit za sva vremena. Za sebe sam pevao, za nju, za nju – rekao je Janjuš.

 

Izvor: Srbijadanas.com

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …