POTPUNO NEOČEKIVANO! Marija Šerifović otkrila sve: EVO KO ĆE BITI U ŽIRIJU UMESTO NJE SLEDEĆE GODINE!

Nakon što je pet godina provela ocenjujući kandidate u ovom muzičkom takmičenju, pevačica je i sama izjavljivala da od sledeće godine ne planira da nastavi sa tim

Mesecima unazad se priča o tome da Marija Šerifović od sledeće sezone neće biti u žiriju „Zvezda Granda“, a sada je ona jednom rečenicom otkrila da li je to istina.

Nakon što je pet godina provela ocenjujući kandidate u ovom muzičkom takmičenju, pevačica je i sama izjavljivala da od sledeće godine ne planira da nastavi sa tim.

Loading...

Ipak, izgleda da se nešto promenilo u međuvremenu, jer je Marija tokom sinoćne epizode ipak otkrila da ćemo je i sledeće sezone gledati u žiriju „Zvezda Granda“.

Naime, dok je komentarisala svoju takmičarku Maricu Đukić, na kraju joj je saopštila da će nastaviti rad sa njom u sledećoj sezoni, pošto takmičari koji su se ove godine takmičili nastavljaju učešće u ovom muzičkom šouu i naredne godine, jer je situacija sa koronavirusom izmenila pravila.

– Vidimo se u septembru – poručila je kratko Marija Marici, što je sasvim dovoljno da se zaključi da Šerifovićeva ostaje u žiriju ovog muzičkog takmičenja.

 

 

Izvor: Espreso.rs

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …