ZVEZDA OVE SEZONE MOŽE DA SRUŠI MILAN, BAJERN, PORTO… Nestavaran pobednički niz crveno-belih mogao bi da nadmaši VELIKANE!

[ad_1]

Posle nestvarnog niza koji je započet još u oktobru 2017. godine ubedljivom pobedom protiv Mačve od 4:0 postavlja se pitanje do kada će trajati Zvezdina neporaženost u Superligi Srbiji, odnosno koji evropski i svetski velikani će ostati iza crveno-belih po trijumfalnom nizu.

Loading...

Statistika jasno govori da, ukoliko ne izgube u narednih 11 kola (četiri u regularnom i sedam u plej-ofu) fudbalskog šampionata Srbije, igrači Crvene zvezde mogu da računaju da će prekinuti niz koji su nekada imali evropski velikani poput minhenskog Bajerna, Milana, Benfike, Šahtojora i Seltika, koji su imali ispod 63 pobede u nizu, a na ovoj brojci su se zaustavili Šerif iz Moldavije (2006 – 2008) i Tut Pusan iz Konga (2008 – 2012.).

Trenutno su na večnoj listi nepobedivosti neprikosnoveni ASEK iz Obale Slonovače sa neverovatnih 108 utakmica u nizu bez poraza i rumunska Steaua koja je tokom 80-ih godina, kada je postala i prvak Evrope, bila dominantna u evropskom fudbalu.

Podsetimo, poslednji poraz u ligi Zvezdini igrači su doživeli još 1. oktobra 2017. godine kada su u poslednjim minutima utakmice izgubili od Napretka u Kruševcu evrogolom Nikole Mitrovića.

(VIDEO/FOTO) TRIJUMF ZVEZDE ZA REKORD I ROĐENDAN! Crveno-beli ubedljivi protiv Zemuna, penali i autogol krojili pobedu

[ad_2]
Source link

Loading...

About ekskluzivnevesti

Check Also

Branio sam na smrt osuđene“ (4)

[ad_1] „Druže predsedniče, druže stalni sudija, i drugovi sudije porotnici. Svedoci smo epiloga jedne teške …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *