MENJAJU ŽIVOT: Jelenine i Duškove ćerke saznale za Divninu smrt! Porodica se seli, evo gde će devojčice ići u školu!

Porodica donela važne odluke!

Da Duško Tošić ne ostavlja svoju porodicu i da su spekulacije o razvodu između njega i Jelene Karleuše neistinite, dokaz je to što je fudbaler još uvek u Beogradu gde rešava sve njihove probleme a od svoje supruge Jelene se bukvalno ne odvaja. Pre par dana, par je posetio jednu privatnu osnovnu školu na Dedinju, u kojoj će, kako smo saznali, Atina i Nika ubuduće pohađati nastavu.

„Duško i Jelena su rešili da ćerkama promene životno i radno okruženje zbog svega kroz šta je njihova porodica prošla. Pre svega zbog porno skandala čiji je glavni akter bila upravo Jelena, a onda i zbog iznenadne smrti Divne Karleuše. Kako deca u tim godinama u kojima su Nika i Atina, znaju da budu nemilosrdna, da zadirkuju i ogovaraju, Tošić i Karleuša su ubeđeni da toga u novoj školi neće biti. Naime, oni su odabrali internacionalnu školu u koju pretežno idu stranci, nastava je na engleskom jeziku, i veruju da novi drugari njihovih ćerkica neće znati ni ko su Jelena Karleuša ni Duško Tošić, a kamo li šta im se u privatnim životima dešavalo“, ispričao je za „Alo!“ izvor blizak pevačici.

Loading...

Takođe, kako smo saznali, odluku da upišu ćerke baš u tu školu, doneli su između ostalog i zbog lokacije na kojoj se nalazi.

„Duško i Jelena se do kraja proleća sele u vilu na Senjaku koju su kupili od Dragana Stojkovića Piksija, a nova škola koju će Atina i Nika pohađati nalazi se na 5 minuta odatle. Unutrašnji radovi na kući se privode kraju, a Duško će boravak u srpskoj prestonici iskoristiti i za nadgledanje istih“, kaže naš izvor.

Prema našim saznanjima, Duško Tošić će ostati u Beogradu još nedelju dana nakon čega će se vratiti u Kinu, a plan je da mu se uskoro pridruže i supruga sa ćerkama.

„Jelena je otkazala sve nastupe tako da se u potpunosti posvetila porodici i ćerkama. Svakoga dana odlazi na majčin grob, a nakon toga sa suprugom završava zaostale porodične obaveze. Do prolećnog raspusta će biti u Beogradu, a onda će sa Atinom i Nikom otići u Kinu kod Duška“, završava izvor za „Alo!“.

Školska godina 10.000 evra

Škola u koju će ubuduće Atina i Nika ići, spada u jednu od najskupljih privatnih škola u našoj zemlji. Posluje po internacionalnom programu, nastava je na engleskom jeziku, dok se uče i dodatna dva strana jezika. Jedna školska godina staje oko 10.000 evra, dok se hrana i prevoz do škole i od škole do kuće, dodatno naplaćaju, baš kao i ostale vanškolske aktivnosti, uključujući izlete, knjige, boravak…

 

Izvor: Alo.rs

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *