MARIĆ ZANEMEO, NIJE MOGAO DA VERUJE! Čanak ispričao šta je Sergej Trifunović uradio jednom čoveku pre 3 godine! U studiju nastao muk!

Voditelji Milomir Marić i Katarina Korša nisu mogli da veruju šta čuju i mislili su da je u pitanju neka predstava.

Lider LSV i poslanik Nenad Čanak ušao je pre nekoliko dana u „klinč“ na Tviteru sa vođom Pokreta slobodnih građana, a doskorašnjim glumcem Sergejem Trifunovićem.

– Slušam godinama unazad priču o mogućem otcepljenju Vojvodine. Pominje se niko drugi nego da Nenad Čanak, taj politički podli, pokvareni, smrdljivi plan sprovede u delo. Ako taj Nenad Čanak, to smrdljivo krme, koje služi kao potkusurivanje za svaku vlast, to trulo i podlo đubre koje je napravilo kuću pored kuće da bi, citiram, imao gde da smesti orgulje… Pa smesti orgulje u to du*e svoje – vikao je Trifunović, nakon čega je Čanak svratio do prostorija stranke novopečenog političara.

Loading...

Trifunović je rekao da se susret završio tako što mu je Čanak rekao da mu je uvredio porodicu i „da to košta“, a onda se, kako to biva u poslednje vreme, priča preselila na Tviter, ali i u Jutarnji program televizije Happy gde je Nenad Čanak gostovao.

Lider LSV podsetio je da je zbog jedog kafanskog incidenta bio na sudu četiri i po godine, da je zbog toga vratio mandat i da ne razume zašto je Trifunović sada „aboliran“ od odgovornosti.

On je ovom prilikom podsetio voditelje i na incident koji se dogodio pre tri godine kada je, kako Čanak navodi, Trifunović „izgrizao izvesnog Gorana u pekari na Vračaru“.

Milomir Marić i njegova koleginica Katarina Korša nisu poverovali u navode političara i isprva su mislili da je u pitanju bila neka predstava, ali do incidenta je zaista došlo.

Sergej je tada zbog ovog obračuna završio u Urgentnom centru, ali ko je koga tu grizao do danas nije utvrđeno.

Goran Ilić (43) koji se sumnjičio da je napao glumca je odmah priveden ispred jednog kioska brze hrane, ali nakon što je ispitan “u svojstvu građanina” pušten je na slobodu.

 

Izvor: Alo.rs/ M. I.

Loading...

About Autor

Check Also

Evo koliku penziju će dobiti Mile Kitić !

Mile Kitić (68) već dve godine prima nemačku penziju, koja mesečno iznosi oko 1.600 evra, saznaje …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *