ISPOVEST DRUGARICE BRUTALNO UNAKAŽENE DEVOJKE: Đorđe je pretio Ivani da će joj UBITI BRATA I IŠČUPATI MATERICU ako ga prijavi policiji!

Ljubica Pantelić, koju je Ivana Filipović pozvala u pomoć nakon što ju je dečko Đorđe Lacković zverski pretukao, kaže da je on oduvek maltretirao Ivanu i da joj je upućivao jezive pretnje

Ljubica Pantelić, drugarica Ivane Filipović (22) iz Banovog Polja kod Bogatića, koju je u stanu u Novom Sadu zverski pretukao dečko Đorđe Lacković (24) iz Klenja kod Bogatića, kaže da ju je Ivana kobnog dana pozvala telefonom i jedva izgovorila: „Dođi, Đorđe me je tukao.“

Kako kaže, odmah je otišla do stana u Kosovskoj ulici, u kome su Ivana i Đorđe stanovali.

Loading...

– Jedva je pričala. Kada sam stigla kod nje i kada sam je ugledala na krevetu, doživela sam šok. Bila je nepomična i sva krvava. Iz usta joj je tekla krv, a pored kreveta je bila vrela pegla – priča uznemirena Ljubica i nastavlja:

U naručju je iznela iz stana

– Molila sam je da ustane, da idemo, ali ona je samo klimnula glavom. Shvatila sam da ne može da se pomeri. Uzela sam je u naručje i sa petog sprata sam je snela u taksi. Ne znam odakle mi snaga. Samo sam gledala da što pre pobegnemo odatle, da nas Đorđe ne uhvati.

Ona kaže da je Đorđe došao i u Urgentni centar dok je Ivana čekala na pregled.

– Kada sam ga videla, utrnula sam. Ivanu sam gurnula u jednu prostoriju da je sakrijem od njega. Pitao me je gde je Ivana, a onda rekao: „Brate, zar ste morale ovde da dolazite?“ Izgledalo je da je jako besan i nervozan. Tada je došla policija i pitali su Đorđa da li je prebio devojku, na šta je on odgovorio: „Ne, sad sam došao s posla.“ Policajac mu je postavio isto pitanje, a on je rekao: „Jesam. Udario sam joj dva šamara, i to je to.“ Odveli su ga odmah – prepričava Ljubica, ističući da nikada neće zaboraviti kako je Ivana izgledala:

– Kao iz horor filmova. Krvava, na rukama nema kože od vruće pegle, krv lije iz usta, na vratu rane. Gazio joj je prste na rukama i nogama. Kožu joj je pokidao.

Ljubica kaže da ovo nije bio prvi put da Đorđe bije Ivanu.

– I ranije ju je psihički i fizički maltretirao. Govorio joj je da će joj ubiti brata, mamu i tatu ako ga prijavi policiji. Rekao joj je čak i da će joj golim rukama iščupati matericu ako se ikome požali da je tuče. On je patološki ljubomoran. Recimo, Ivana ode da uradi nokte, on je zove na svakih 10 minuta da slučajno u salon nije došao neki muškarac. Zvao ju je i kada dođe kod mene da proveri šta radi, ko je tu. Nije joj davao da diše – kaže drugarica.

 

Izvor: Informer.rs/Kurir

Loading...

About Autor

Check Also

Branio sam na smrt osuđene“ (4)

[ad_1] „Druže predsedniče, druže stalni sudija, i drugovi sudije porotnici. Svedoci smo epiloga jedne teške …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *