SVE VREME JE LAGALA! Luna Đogani uživo u programu otkrila sa kim je bila pre Marka, a NIJE Sloba!

Sve je prevarila!

Luna Đogani je u Zadruzi 1 uplovila u ljubavnu romansu Slobom Radanovićem. On je tada bio oženjen Kristinom Kijom Kockar, koja je nedugo nakon početka Lunine i Slobine veze ušla u rijaliti.

Njih dvoje su branili svoju ljubav, ali je ona nakon Kijinog ulaska doživela krah. Do poslednjeg dana takmičenja javnost je bila u iščekivanju sa kim će Radanović napustiti rijaliti.

Loading...

Luna je nakon napuštanja Zadruge često pričala da je ona izigrana i da je Slobi poslužila samo kao paravan kako bi uspeo i napredovao u karijeri.

Luna isticala da posle raskida sa Slobom nije bila spremna za nove ljubavne početke. Međutim, isplivala je i informacija da je odmah započela ljubavnu vezu sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, iako je pre toga tvrdila da su samo prijatelji.

Ona je u jednom razgovoru sa Sanjom Stanković, a koji se dogodio samo pre nekoliko dana priznala da je to ipak istina, gde mu je tada poručila i da ga voli. Međutim, ona je u toku sinoćne emisije „Gledanje klipova“ otkrila pred svima ono što su svi dugo čekali.

„Sviđao mi se Gastoz, bila sam sa njim, da!“, priznala je Luna.

Izvor: Alo.rs/B.Z.

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *