MARIĆ GRADI VILU UNUTAR VILE: Miksi, beba i Zola u Parovima! Da se isplati SAV dug Zadruzi, a Ivan…

Rekontra.

U medijima je procurila informacija da su čelni ljudi televizije „Happy“ Miljani i Zoli ponudili ogromnu svotu novca kako bi ušli u rijaliti program „Parovi“

Prema poslednjim informacijama, Miljana i Zola se dvoume šta da učine, a kako ništa ne bi prepustili slučaju produkcija „Parova“ će odigrati ključni potez kako bi napravili transfer godine.

Loading...

– Čelnici kuće su svesni da su Miljana i Zola dobri rijaliti igrači i da bi šou mogli da podignu na viši nivo. Prvenstveno zato što je unutra otac Miljaninog deteta, Ivan Marinković. Ne štede ni dinara kako bi napravili transfer godine, jer znaju da će gledaocima biti interesantno da gledaju trougao između Miljane, Zole i Ivana – ispričao je izvor za „Alo“ i dodao:

– Marić je predložio da se specijalno zbog njih izgrade posebne prostorije za sina Željka, kako bi Miljana dok je u rijalitiju mogla da vodi računa o njemu. To će ujedno biti jedinstvena prilika da i Ivan Marinković bude bliže svom sinu. No, ni tu nije kraj. Produkcija će odrešiti kesu te će im unapred isplatiti čitav honorar koji budu zahtevali – nastavlja priču dobro obavešten izvor i naglašava da je ogroman novac u igri.

– „Happy“ je odlučio da nikako ne štedi kada su njih dvoje u pitanju. Produkcija će im ispuniti sve uslove, samo kako bi prešli u staro jato – zaključio je dobro obavešten izvor.

 

Izvor: Srbija Danas/Alo

Loading...

About Autor

Check Also

Branio sam na smrt osuđene“ (4)

[ad_1] „Druže predsedniče, druže stalni sudija, i drugovi sudije porotnici. Svedoci smo epiloga jedne teške …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *