ŠOK PISMO! Produkcija zapanjila odlukom, pola zadrugara IZBAČENO iz kuće! NEVIĐENI prizori u rijalitiju!

Ovo niko nije očekivao!

Odlukom produkcije, sinoć je pola zadrugara, odnosno svi koji su pripadali timu kaubojaca, koji je izgubio u igri, izbačeni je iz Bele kuće i primorano da živi odvojeno, na ostrvu.

Kaubojci su sa nevericom slušali pismo Velikog šefa koje je pričitao David Dragojević.

Loading...

– Dragi zadrugari, sada kada je zadatak proglašen završenim, vreme je da čujete gde će kauboji živeti narednih dana. Kauboji će se preseliti na ostrvo, gde će živeti narednih dana. Bez prava da izađu na kopno, osim kada ih pozove Veliki šef. Kaubojima neće biti lako narednih dana, jer nisu uspeli da pobede ni u jednom zadatku. Oni će sada imati priliku da poprave odnose, iako im neće biti lako, jer će svi zajedno živeti u malom i skučenom prostoru, ali imaće mnogo vremena da se zbliže. Sve u svemu, nadamo se da su kauboji izvukli pouku i da im je sada potpuno jasno nešto što bi trebalo da im bude za ceo život. Pozdrav, Veliki šef – pročitao je pismo David.

Usledilo je negodovanje pojedinih zadrugara kojima se ovo nikako nije svidelo, a u tome je prednjačila Luna Đogani. Ipak, odluka produkcije morala je biti sprovedena u delo, a kako je selidba izgledala, pogledajte u nastavku:

Izvor: Alo.rs/A.K.

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *