Kakva pobeda Novaka Đokovića! FEDERER I NADAL ĆE DA PODIVLJAJU, ali zna se ko je gazda svetskog tenisa!

Đoković je rekao da su članovi Saveza igrača razgovarali sa brojnim teniserima kako bi utvrdili njihove stavove, istakavši da nije pričao lično sa Nadalom ili Federerom.

Spremaju se velike promene u svetu tenisa… Asocijacija teniskih profesionalaca (ATP) odlučila je da ne produži ugovor sa dosadašnjim predsednikom Krisom Kermodom.

To znači da je Novak Đoković stigao do velike pobede i van terena.

Loading...

– Bila je privilegija služiti kao direktor i predsednik ATP od 2014. Ponosan sam na ono što smo postigli u tom periodu. Hvala svima u ATP, svim igračima i turnirima na podršci. Ostaću potpuno posvećen ulozi do kraja mandata – rekao je Kermod.

Novaka su novinari na Indijan Velsu pitali za komentar cele sitaucije. Upravo se on, kao predsednik Unije igrača pominjao kao veliki zagovornik za promene.

– Neću odgovoriti na vaše pitanje direktno. Neću iskazati svoj lični stav. Deleći tu informaciju izložio bih sebe i postao bih podložan kršenju poverenje unutar organizacije, a ne želim to da rizikujem. Mnogo je pozitivnih stvari poput prvog ATP kupa 2020, finala Next Gen, ali je i mnogo stvari koje se moraju promeniti unutar sistema – rekao je Novak.

Đoković je rekao da su članovi Saveza igrača razgovarali sa brojnim teniserima kako bi utvrdili njihove stavove, istakavši da nije pričao lično sa Nadalom ili Federerom.

– To je obostran proces. Ako su želeli da pričaju o nečemu, mogli su da priđu i pričaju o tome. Izabrani smo od strane Federera, Nadala i svih ostalih koji žele da predstavljamo najbolje interese igrača – dodao je on.

Španac i Švajcarac su javno podržali Kermonda, Novak nije, tako da je i ovo velika pobeda našeg asa.

Izvor: Espreso/V.Ž.

Loading...

About Autor

Check Also

SVI SU GLEDALI: Evo šta su Jelena i Novak radili na tribinama !

Otvaranje „Adria Toura“ u Beogradu je bio spektakl posebne vrste. Gledali smo najpre egzibiciju na …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *