IVANA (22) KOJU JE DEČKO ĐORĐE (24) UNAKAZIO PUŠTAJU IZ BOLNICE! Otac otkrio šta je sve nesrećna devojka preživela!

Mučki prebijena Ivana Filipović (22) danas će biti otpuštena sa Instituta za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici na kućno lečenje. Ona je smeštena u bolnicu utorak nakon što ju je dečko Đorđe Lacković (24) krvnički pretukao i nad njom se monstruozno iživljavao u iznajmljenom stanu u Novom Sadu

Lacković je sumnjao da ga Ivana vara, nogama i drvenom motkom nesrećnoj devojci polomio je rebra, probio joj pluća, nožem joj unakazio lice i butine, dok joj je peglom pekao ruke.

Kada je počeo da je bije, ona ga je preklinjala da prestane, ali je to samo razjarilo pomahnitalog mladića, koji je nastavio da je tuče drvenom palicom nakon čega je uzeo nož i počeo da je seče po licu i butinama.

Loading...

Fizički oporavak Ivana će nastaviti u rodnom Banovom Polju kod Bogatića, a vest o dolasku kući umirila je i obradovala njene najbliže – majku Slađanu, oca Dragana, brata Ivana i baku Nevenu, kao i rođake i prijatelje koji su brinuli za njen oporavak.

Posle komplikacije sa plućima, njeno zdravstveno stanje je mnogo bolje i vreme je za odlazak kući.

– Bili smo zabrinuti jer su se pojavili ugrušci krvi u plućima, pa su joj stavili drenove da se pluća iščiste. Posetili smo je po podne, bila je raspoloženija kada su lekari rekli da se stanje sa plućima popravilo. Rane joj zarastaju kako su lekari predviđali, otoci su se povukli, samo su vidljivi brojni podlivi svuda po telu. Snimali su joj šaku jer su sumnjali da je jedan prst slomljen, ali se ispostavilo da je jako nagnječen – izjavio je brat Ivan.

Za razliku od prethodnih dana, koje su preplakali i prećutali od muke koja je snašla, svi u porodici su vedriji i mnogo manje zabrinuti za zdravlje svoje mezimice.

– Samo da dođe kući. Pretrpela je jake bolove zbog povreda koje je zadobila, ali je najvažnije da je preživela. Sve ćemo učiniti da se oporavi od fizičkih bolova i traume koju je preživela – rekao je kratko otac Dragan.

Kakav pakao je Ivana preživela u višesatnoj torturi ranije nam je ispričao njen brat. Lacković je činio sve kako bi dodatno unizio žrtvu i učinio je bespomoćnom. On je rekao da mora da ide da otera kombi u firmu, ali da će se vratiti da nastavi tamo gde je stao.

– Kada je izlazio, on joj je rekao: Ti nemaš nikog! Ja sam ti sve! Nemaš ni porodicu, nikog. Kad je on otišao, ona je neko vreme bila u nesvesti, a kad je došla sebi, pozvala je drugaricu. Drugarica je brzo došla, presvukla je i sredila, obula je patike i odvezla je u bolnicu – izjavio je Ivan.

Foto: Pixabay.com

Izvor: blic.rs/Informer.rs

Loading...

About Autor

Check Also

Branio sam na smrt osuđene“ (4)

[ad_1] „Druže predsedniče, druže stalni sudija, i drugovi sudije porotnici. Svedoci smo epiloga jedne teške …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *