„NE POMINJITE MI TOG STARCA, SESTRA JOJ STALNO PLAČE“: Evo šta kažu Miljanini roditelji o vezi njihove ćerke sa 53 godine starijim Milojkom!

Veza Milojka Božića (74) sa 53 godine mlađom Milijanom Bogdanović (21) iz Pilatovića kod Užica i dalje je tema o kojoj bruji cela Srbija

O ovom neobičnom paru, koji je u žižu javnosti dospeo posle šokantnih tvrdnji da ih je spojila ljubav, a ne pohlepa ili nekakva materijalna korist, i dalje se intezivno raspravlja na društvenim mrežama.

Međutim, roditelji mlade Milijane, koja bi trebalo da se uda za Milojka 7. septembra, nisu se oglašavali ovim povodom. Sve do sada, kada su izjavili da oni nikako ne podržavaju ovu vezu.

Loading...

– Ja ne postojim od kako je ona sa njim! Ne pominjite mi tog starca! Jako sam razočaran u ćerku – rekao je između ostalog Milijanin otac.

Zbog njenog postupka je priznaje, jako razočaran i ne želi da se njenom izabraniku spominje ime. Ipak, Miljana kaže da su njih dvoje srećni i da ih nije briga za komentare, ali su njeni roditelji, po svemu sudeći, očajni.

– Jako smo razočarani, ne zbog veze, nego zbog načina na koji je to obelodanila. Najviše nas bole komentari ljudi, pogotovo nepoznatih. Svi komentarišu kako on ima para, da je ona sa njim zbog novca, ali u suštini on nema ništa. Ima samo malu penziju. Sve što je imao uzele su mu prethodne dve žene. Pa čak i ćerku staru 31 godinu – kaže Slađana Bogdanović, Miljanina mama.

Priznaje i da je njen muž veoma razočaran.

– Na neki način je poznat u Užicu, pa ga svi pitaju, zapitkuju, a najviše ga bole komentari. Ljudi nas i ne poznaju, a tako nešto pišu. Imam i mlađu ćerku, koja već dva dana plače zbog tih uvredljivih komentara na račun porodice. Ja sam majka i Miljani želim svu sreću, odobravam joj, ali me mnogo boli i potpuno nas je razočarala što se pojavljuje po televiziji i drugim medijima. Nije to trebalo da radi – govori Slađana.

– Bila je uz njega kada je bio u bolnici. Ne znam šta i kako se dogodilo, ali se tu rodila ta njena ljubav – dodala je majka.

Miljana je ranije rekla da joj uopšte ne smeta tih 53 godine. Milojko je već dve decenije u penziji. Živeo je i radio u Beogradu, a po odlasku u penziju vratio se u Pilatoviće.

– Jedva čekamo kada će se naša ljubav ozvaničiti brakom. Prvo me je privukao njegov fizički izgled i oduvek su mi se sviđali stariji. A on odlično izgleda. Sa mojih nepunih 18 godina ostvarili smo bliži kontakt, počeli smo da se družimo. Bili smo oko godinu dana u vezi. Svi su komentarisali i ta veza je pukla. Onda mu je bila ta operacija na srcu i ugrađen mu je bajpas. Ja sam mu prišla prijateljski – pospremim kuću, spremim ručak. Tako se rodila velika ljubav – rekla je Miljana.

Foto: Facebook print screen

Izvor: Republika/ N.M.

Loading...

About Autor

Check Also

Branio sam na smrt osuđene“ (4)

[ad_1] „Druže predsedniče, druže stalni sudija, i drugovi sudije porotnici. Svedoci smo epiloga jedne teške …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *