TUGA JE IZJEDA Karleuša smršala više od 10 kilograma! I dalje u teškom stanju, porodica zbog OVOGA zabrinuta!

Ne može da krene dalje…

Prvi put nakon smrti Divne Karleuše „Paparaco lov“ je uslikao Jelenu Karleušu sa suprugom Duškom Tošićem u obilasku nove vile na Dedinju.

Jelena je bila neprepoznatljiva, smršala je preterano i bila je vidno iscrpljena. Naime, ona je i dalje u depresiji, a njeni najbliži se plaše da ne naruši svoje zdravlje.

Loading...

„Danima ništa ne jede, jedva da je nateramo malo vode da popije. Povukla se u sebe, mnogo pati, bude li ovako nastavila, sebe će uništiti. Na sve načine pokušavamo da je nateramo da jede, ali ona odbija. Izgubila je deset kilograma i više, zbog dece mora početi da jede, ovo ne vodi ka dobrom. Ja znam da se njoj ceo svet srušio tog dana, ali zbog Atine i Nike ona mora da krene dalje. Ima veliku podršku svog supruga i svih prijatelja“, kaže Jelenin blizak prijatelj za „Srpski telegraf“.

Inače, Duško i Jelena su novu kuću na Senjaku pazarili od Dragana Stojkovića Piksija. Vila je smeštena u najelitnijem delu i sada su Duško i Jelena prvi put bili u obilasku kompletne vile, koja poseduje ogromno dvorište.

Izvor: Srpski telegraf/R.J.

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *