Foto: Pixabay.com

SARAJKU RANO UJUTRU NAPAO POLICAJAC: Razlog napada na nesrećnu ženu je prilično BIZARAN!

Sarajka Dženana Mujić koja tvrdi da ju je maltretirao i udario policajac.

Kako prenosi portal Avaz.ba, nemili događaj se dogodio juče u centru Sarajeva.

„U ulici Mehmeda Spahe sam kao i uvek parkirala svoj automobil. Međutim, tada je došao jedan policajac koji mi je rekao da tu ne mogu da parkiram. Upitala sam ga zašto, s obzirom da tu uvek parkiram automobil, jer radim u blizini. Međutim, on je krenuo za mnom i počeo da me vuče za jaknu i psuje“, kaže šokirana građanka.

Loading...

Ističe da se ceo događaj desio u ponedeljak u ranim jutarnjim satima.

„Dan ranije sam na istom mestu parkirala i nije bilo nikakvih problema, ali juče je policajac stao ispred mene, uzeo me obema rukama za nadlakticu moje desne ruke i počeo da vuče psujući mi „Boga i Božiju majku“. Tom prilikom mi je pocepao i jaknu. Krenula sam prema zgradi Federalnog MUP-a, koja se nalazi u neposrednoj blizini, da bih pozvala nekoga, međutim policajac mi je opet prišao i počeo me vući za ruku, čupati i u jednom momentu sa obe ruke udario u predelu nadlaktice. Takođe me kolenom udario u natkolenicu“, ističe sagovornica Avaza.

Nakon šoka koji je doživela nazvala je MUP i prijavila ceo slučaj.

„Pripadnici MUP-a su došli na lice mesta, uzeli izveštaj, zadržali se sa tim policajcem veoma kratko i meni kazali da će on biti podvrgnut unutrašnjoj kontroli. Ja sam im samo odgovorila da ću protiv njega podneti tužbu. Izvadila sam lekarsko uverenje, jer imam nekoliko modrica“, kazala ova Sarajevka.

Foto: Pixabay.com

Izvor: Kurir.rs/Avaz.ba

Loading...

About Autor

Check Also

Branio sam na smrt osuđene“ (4)

[ad_1] „Druže predsedniče, druže stalni sudija, i drugovi sudije porotnici. Svedoci smo epiloga jedne teške …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *