MILIJANIN OTAC ĆE IZVRŠITI SAMOUBISTVO?! Rođena sestra otkriva: Ako uđe sa Milojkom u rijaliti, OTAC ĆE UMRETI!

Ako sestra Milijana i njen dečko uđu u rijaliti-program, to će mog oca Zorana potpuno dotući, rekla je potresnim glasom Olivera Bogdanović, rođena sestra najpoznatije buduće mlade u Srbiji!

Milijana (21) i njen čak pet decenija stariji partner Milojko (74) svojom ljubavnom pričom zaludeli su javnost, a o ovoj romansi izveštava i austrijski Kozmo. Vest da je svadba zakazana i da razmišljaju o ulasku u rijaliti, kao i da rade na prinovi najviše je potresla Milijaninog oca, koji ne može da se pomiri s tim. On joj je u besu pretio i poručio da će ubiti i nju i Milojka. Milijana ga je prijavila policiji, pa mu je određena privremena mera prilaska.

Ne bih da je gledam

Loading...

Milijanina sestra Olivera rešila je da o svemu progovori. Kaže da je sestri oprostila i da će je uvek podržavati, ali se ipak ne slaže s nekim njenim postupcima.

DA! 💍

Posted by Milijana Božić on Friday, March 8, 2019

– Zameram joj što je oca prijavila policiji, nije trebalo tako da reaguje. Taj dan kad je sve izašlo u javnost, otac me je pozvao, plakao je i rekao:

– Ne znam šta da uradim, jedino da odem njih dvoje da ubijem.

Bio je toliko besan i povređen, svi živi su ga zapitkivali, a bilo je dosta ružbnih komentara – priča Olivera.

Njoj je bilo lpše što je Milijana priču plasirala u medije, a smatra da je pre toga trebalo da se konsultuje s porodicom. Dodaje da joj je sestra rekla da će 90 posto ući u rijaliti, ali da još uvek nisu odlučili koji.

Posted by Milijana Božić on Tuesday, July 18, 2017

Iskreno, ne bih volela da ih gledam svako veče kako se i dalje eksponiraju. Mislim da će njen ulazak u rijaliti oca da dotuče, to će biti kraj. Znam da mu je teško jer je već sad rešio da raskrsti s njom – tužna je Olivera.

Objašnjava da Milijana s Milojkom nije zbog novca i da ga voli, kao i da su je oduvek privlačili stariji muškarci. Kako kaže, roditeljima je to teško padalo, posebno ocu, s kojim je imala loš odnos zbog toga.

Skrivala od ljudi

Posted by Milojko Bozic on Thursday, February 28, 2019

– Preksinoć sam pozvala sestru da joj se izvinim zato što sam joj prethodno u besu rekla da više nema sestru. Krila sam novine na poslu, da ne gledaju ljudi. Ovo joj je najstariji partner i prihvatila sam ga. Mama se najbolje drži, ali, naravno, i njoj je teško. Iskreno se nadam da je sestra ovo uradila zbog popularnosti, jer drugo opravdanje ne mogu da nađem – zaključila je Olivera I dodala da će na svadbu otići, ali da ne veruje da će I otac.

Kontroverzni par juče je gostovao u rijalitiji-programu „Parovi“, ali nije poznato da li su prihvatili ponudu da se u njemu takmiče.

 

Foto: Instagram print screen

Izvor: Srbija Danas

Loading...

About Autor

Check Also

Branio sam na smrt osuđene“ (4)

[ad_1] „Druže predsedniče, druže stalni sudija, i drugovi sudije porotnici. Svedoci smo epiloga jedne teške …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *