PROGOVORIO TAKSISTA KOME JE ŽENA OSTAVILA BEBU! Otkrio ZAŠTO je napustila dete i šta mu je DALA pre izlaska iz vozila!

Taksisti u Vrnjačkoj Banji žena je ostavila korpu u kojoj je bila beba. Ona je deci blizancima koji su bili sa njom rekla da je u korpi mačka, dok je taksisti rekla da je u njoj novorođenče i da strahuje da će mu njen muž nauditi. Beba je dobrog zdravstvenog stanja. Policija je pronašla majku.

U taksi vozilo žena je ušla sa dva dečaka blizanca, od četiri ili pet godina, i crvenom korpom. Deci je rekla da je u njoj mačka, a taksisti da je beba, i da strahuje da će joj njen supurg nauditi. Taksisti je ostavila 40 švajcarskih franaka i otišla sa blizancima.

Trstenički 24-godišnji taksista Miloš Mitrović je rekao za RTS da je bio u šoku, ali da je odvezao bebu u Hitnu pomoć koja je pozvala policiju. To se dogodilo juče oko 16 časova.

Loading...

Istakao je da je želeo dobro detetu i da je video da je žena pogubljena. Devojčica je prebačena na odeljenje Neonatologije u Zdravstvenom centru „Studenica“ u Kraljevu.

Doktorka Sunčica Babić iz kraljevačke bolnice kaže da je beba smeštena po svim pravilima, da je starost procenjena na dva-tri dana, kao i da je teška dva kilograma i 800 grama.

Urađene su laboratorijske, biohemijske i bakteriološke analize, dodala je doktorka.

– Uključena je sva neophodna terapija, za sada je dobrog opšteg stanja, uzima obroke, uspostavila je sve vitalne funkcije, deluje nam zadovoljno, zdravo i nadamo se da će tako i ostati – zaključila je Babićeva.

Policija je pronašla majku deteta dok je menjala novac u menjačnici, potvrđeno je RTS-u u MUP-u. Slučaj je predat tužilaštvu i Centru za socijalni rad Vrnjačka Banja.

Vlasnik trsteničkog taksija Zoran Đorđević je rekao da je Miloš heroj i da je ponosan na njega, kao i da će biti nagrađen. Obojica su izrazili želju da ostanu u kontaktu sa bebom, gde god da ona bude beba i da zajedno proslave njene naredne rođendane.

Kako RTS nezvanično saznaje, žena koja je ostavila bebu je rodom iz Smedereva na privremenom radu u Švajcarskoj i ima sedmoro dece.

 

Izvor: Srbija Danas

Loading...

About Autor

Check Also

Branio sam na smrt osuđene“ (4)

[ad_1] „Druže predsedniče, druže stalni sudija, i drugovi sudije porotnici. Svedoci smo epiloga jedne teške …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *