PRVI ISKAZ VOZAČA KOJI JE TEŠKO POVREDIO DEU ĐURĐEVIĆ: Evo šta tvrdi i koga je okrivio za stravičnu nesreću u kojoj je voditeljki bila OTKINUTA RUKA

U Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu u svojstvu osumnjičenog saslušan je B.J. vozač koji je upravljao autobusom, detaljno iznoseći svoju odbranu povodom krivičnog dela “teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, rekla je portparol tužilaštva Aleksandra Đenadić.

Ova saobraćajna nezgoda se dogodila 7. februara oko 6 časova kod beogradske bolnice “Dr Dragiša Mišović”. B.J. je za nesreću okrivio klizav kolivoz, na koji se izlila voda koja je zaledila i sprečila autobus da se zaustavi na vreme, iako je počeo da koči na vreme.

On smatra da je autobus koji je vozio bio uredan i da je kočioni sistem bio ispravan.

Loading...

Dodao je da su i putnici prilikom izlaska iz autobusa na tom mestu takođe klizali. Izrazio je žaljenje zbog svega što se dogodilo, napominjući da se više puta raspitivao za stanje povređene voditeljke koja je tom prilikom teško povređena.

Tužilaštvo planira da u nastavku postupka ispita svedoke, odnosno učesnike saobraćajne nezgode, kao i Đurđevićevu kada bude bila u mogućnosti. Takođe će naložiti da se obavi saobraćajno-tehničko veštačenje na okolnosti prostorno-vremenske analize i utvrđivanja uzroka nastanka saobraćajne nezgode.

 

Izvor: Kurir.rs/Tanjug

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *