KARLEUŠA U PRVOM IZLASKU POSLE MAJČINE SMRTI: Sva u crnom, smršala 10 KG! Danima nije napuštala kuću

Svakim danom je sve bolje i bolje.

Od kada je Jeleni Karleuši umrla majka Divna, pevačica se potpuno povukla iz medijskog sveta i vreme je provodila sa suprugom Duškom Tošićem i porodicom daleko od očiju javosti.

Pevačicu je pre dva dana viđena na jednom beogradskom splavu na ručku sa porodicom i bliskim prijateljima. Ona je ujutru posetila majčin grob, a posle toga sunčano posle podne je provela na ručku u društvu tetke Danijele, brata Marka i prijatelja.

Loading...

– Jelena je svakim danom sve bolje i bolje, a podrška njenih najbližih prijatelja, supruga i naravno ćerkica Atine i Nike joj je najbitnija. Prvih nekoliko dana nakon Divnine smrti ona nije mogla da izađe iz kreveta, odbijala je hranu, i nikako nije mogla da se pomiri sa teškom istinom da joj je majka umrla. Tih prvih dana nije htela uopšte da izlazi iz kuće, sve su drugi radili stvari za nju. Išli u prodavnicu, vodili decu u školu, spremali se za selidbu, a onda se trgla i polako počela da se vraća u realnost. Najviše ju je „otreznilo“ to što je i sama majka, i što je potrebna svojoj deci. Jelena je jedino izlazila iz kuće kada je odlazila na groblje i ništa drugo je nije interesovalo. Međutim, sve je iznenadila kada je odlučila da u subotu posle podne ode na ručak na splav na koji je veoma često odlazila – otkriva izvor u i dodaje da su svi bili presrećni kada ih je Jelena pozvala da provedu jedan dan napolju.

Pošto je bila subota, Jelena je rano ujutru otišla na Bežanijsko grobolje. Pola sata je bila na majčinom grobu sa tetkom. Tamo su očistile spomenik, stavila novo cveće i zapalile sveće u kapeli. Posle toga, Karleuša se Danijelom odvezla do Novog Beograda gde se kratko prošetala kejom jer je bilo veoma lepo vreme, a onda se našla sa prijateljima, Zoranom Birtaševićem i Jovanom Dakić i bratom Markom. Otišli su na jedan poznati beogradski splav, gde su inače veoma česti gosti, a kada je kročila u restoran na vodi osoblje koje je veoma dobro poznaje veoma se iznenadilo što je vide. Odmah su im obezbedili veliki sto koji je gledao na reku, a pevačica je sela da ne gleda u sunce jer je bila u crnom od glave do pete. Iako je nosila velike crne naočare i beretku, nije mogla da se sakrije od gostiju splava koji su je prepoznali uprkos tome što ima kratku kosu. Ono što je sve iznenadilo, naravno i veoma obradovalo, jeste da je Jelena bila veoma raspoložena. Sve vreme dok su bili na ručku vodila je glavnu reč, šalila se sa drugarima, pa se čak dotakla i teme posla. Među prvima sa okupljanja je otišla njena drugarica Jovana i tetka Danijela, a Jelena ostala u muškom društvu da uživa sve dok nije zašlo sunce i postalo hladno da se sedi na reci. Takođe, posle ručka, pevačica je uživa u dezertu, a njen brat Marko se našalio i prokomentarisao je da se stara Jeca vraća čim je počela da jede slatkiše. Ono što je njenu porodicu veoma brinulo jeste njeno zdravlje jer prvih nedelju dana nakon majčine smrti ništa nije želela da jede, a pila je samo je vodu i uzimila je lekove za smirenje kako bi mogla malo da spava. Ona je za mesec dana izgubila oko deset kilograma i sama je bila zabrinuta za sebe da ne naruši zdravlje, ali sada se trgla jer je zdrava i snažna potrebna svojim ćerkicama Atini i Niki – završava izvor.

Od 3.marta kada je bila sahrana, Jelenin suprug, Duško, je bio uz nju i napustio je sve obaveze u Kini kako bi mogao da joj pomogne. Međutim, on nije mogao da bude više deset dana u Beogradu, te se vratio treninzima i fudbalskom angažmanu u Kini. Dugo se nije Tošić nije oglašavao na Instagramu, a isti dan kada je Jelena izašla napolje sa prijateljima on je objavio prve fotke sa treninga.

 

Izvor: Srbija Danas/ Alo.rs

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *