OVO JE TRENUTAK KADA JE VUČIĆ ZAPLAKAO: Obratio se HEROJU koji je izgubio obe ruke i nogu! SUZE SAME POTEKLE!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je na centralnom obeležavanju 20 godina od NATO bombardovanja, a u jednom trenutku su savladale emocije.

On je zaplakao, kada se tokom govora obraćao demineru Slađanu Vučkoviću, koji je tokom deminiranja NATO bombi doživeo nesreću i ostao bez obe ruke i jedne noge.

– Dragi Slađane, izgubili ste šake na 107. mini koju su zločinci bacili na Srbiju. Hvala vam na junaštvu, na odanosti otadžbini. Šta smo svi mi za našu otadžbinu. Hvala vam beskrajno, klanjam se, i beskrajno hvala za svu decu koju ste spasli od zločinačkih mina. I za razliku od vas, ja mogu da plačem. Imam pravo na to, vi nemate, vaši unuci Bogoljub i Anđela bi se ljutili – rekao je Vučić dok su mu tekle suze.

Loading...

Zastavnik prve klase u penziji Slađan Vučković, vojnik pirotehničar, izgubio je 15. aprila 1999. godine obe ruke i jednu nogu. Taj dan potpuno je promenio njegov život, a njegovu decu ta bomba iz aviona NATO pakta naterala je njegovu decu da prerano odrastu.

Obeležavanje 20 godina od početka NATO agresije

Obeležavanje 20 godina od početka NATO agresije

Posted by Srbija Danas on Sunday, March 24, 2019

Seća se da je 15. aprila bilo prohladno popodne kada je čistio teren od bombi. Očistio je 106, a onda je na red stigla i ta 107. koja mu je promenila život.

 

Izvor: Srbija Danas

Loading...

About Autor

Check Also

Branio sam na smrt osuđene“ (4)

[ad_1] „Druže predsedniče, druže stalni sudija, i drugovi sudije porotnici. Svedoci smo epiloga jedne teške …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *