MARKO PRIZNAO DA NIJE ZALJUBLJEN U LUNU? Obratio se Đoganijevoj dok ga je ona sa NEVERICOM gledala!

Zadrugari su sinoć pitali jedni druge sve ono što ih zanima, a tiče se dešavanja i njihovih odnosa pred kamerama „Zadruge 2“. 

Marija Kulić je ubeđena da Marko Miljković nije iskreno zaljubljen u Lunu Đogani i da je sa njom samo zarad boljeg plasmana, pa ga je upitala da li smatra da je svojim dosadašnjim ponašanjem već sebi obezbedio bolju poziciju nego u prethodnoj sezoni.

 Marko, ovim tempom kao do sada sa Lunom, šta misliš da li si dobro odigrao igru sa njom, da li će to da ti koristi ili ne? Na osnovu onoga što si pokazao u vezi, da li si ostao uverljiv da je voliš ili da si to uradio samo da bi došao do finala – pitala je Marija Miljkovića.

Loading...

– Narod ne može da razgraniči stvari kad se ja sprdam sa vama, a kada sa njima. Ja Lunu ne volim i ništa drugo mi nije bitno. Marija, imaš li ti dokaz da moja osećanja prema Luni nisu iskrena? – upitao je Marko Mariju Kulić.

– Od mene budalu ne možeš da praviš. Priznaj da se igraš i sa njom. Budi iskren, ali ovako nećeš ući ni u top 15. Ako je bila igra, onda joj to reci. Luna, tako i tako stoje stvari – insistirala je Marija.

– Luna, tako i tako. Izvini Luna, ali šta da radimo – ponavljao je Marko Marijine reči, na šta se Đoganijeva samo smeškala.

 

Izvor: Srbija Danas

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *