DAVID NI NE SLUTI ŠTA MU SE SPREMA Aleksandri nude za povratak u Zadrugu ogroman NOVAC, a ona planira da uradi ONO NAJGORE?!

Bivši učesnik „Parova“ i stric Aleksandre Subotić otkriva da ozbiljno strepi za svoju bratanicu koja bi od 1. aprila trebalo da postane deo nekog od rijaliti programa. Naime, Srba uverava da će Aleksandra, ako uđe u „Zadrugu“, nauditi sebi, jer je sigurna da se neće pomiriti sa Davidom Dragojevićem, za kojim, kako navodi, i dalje čezne.

Vodio sam Aleksandru pre mesec i po dana na Hepi televiziju da pregovara da uđe u „Parove“. Međutim, nije bila zainteresovana iako je dobila dobru ponudu. Ipak, u poslednjih nekoliko dana ona je išla na pregovore i na Pink i na Hepi. Definitivno će se vratiti u rijaliti-program, samo je pitanje u koji. Nude joj tri prosečne plate za nedelju dana, ali njoj nije toliko stalo do novca koliko do fleksibilnosti ugovora. Najvažnije joj je da napusti rijaliti u trenutku kada joj se smuči šou. Baš zbog toga toliko dugo pregovara – uverava Subotić i ističe da se najviše plaši da njegova bratanica ne digne ruku na sebe, jer je u lošem psihičkom stanju.

– David je pokazao da ne preza ni od čega i koliko može da bude morbidan. Bio sam u Imaginarijumu za Novu godinu i ništa nije ukazivalo da će ostaviti Aleksandru. Prosto je neverovatno kako je na dugme odlučio da je šutne. On je stvarno monstrum koji nema nikakva osećanja. Nekada se zapitam da li je David samo postupio po nekom zadatku, jer mi je nečuveno da neko nekog ostavi preko noći. Aleks se vraća u „Zadrugu“, ali David neće Anu ostaviti zbog nje. Ona će samo pasti u depresiju i ko zna šta će se dogoditi. Iskreno, plašim se da ne digne ruku na sebe ako shvati da joj se Dragojević neće vratiti. Kada uđe u Imaginarijum, naudiće sebi, jer je David njena najveća ljubav. Da se ja pitam, najviše bih voleo da Aleksandra pronađe novog dečka, a Davida pusti niz vodu. Siguran sam da će on samo pući, samo je pitanje vremena – uverava Srboljub i ističe da je Biljana Dragojević nesvesno uticala na Davida da raskine sa Aleksandrom.

Loading...

– Jedino što mi je racionalno jeste da je možda pod uticajem majke Biljane Dragojević odlučio da stavi tačku na odnos sa Aleksandrom. Biljana je stalno ponavljala da ALeks stvara tenziju kod Davida i da on trpi ogroman pritisak od nje. Međutim, dobro znam da Bilja nije želela da David ostavi Aleksandru. Sve se dogodilo na iznenađenje porodica Dragojević-Subotić – kaže Srba i konstatuje da je Ana Korać mudra devojka.

– Koraćka je vrlo proračunata. Svako ko prati rijaliti može da primeti koliko je smirena kada je neko proziva. Kada ju je Stanija optužila da se bavi prostitcijom, ona je bila mrtva hladna. Upravo na suptilan način je i zavela Davida, takve žene su najopanije – završava Subotić.

 

Izvor: Srpski telegraf/I. M.

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *