NAJINTRIGANTNIJI PAR ULAZI VEČERAS U PAROVE: Milijana ima poruku za Eru Ojdanića! Milojko mora da PRIPAZI!

Milijana Bogdanović (21) i Milojko Božić (73), najkontroverzniji srpski ljubavni par, verovatno svih vremena, još sinoć su napustili svoje Pilatoviće i brvnaru u kojoj su zajedno živeli proteklih meseci i večeras ulaze u rijaliti šou – „Parovi“.

– Istina, je, večeras ulazimo u „Parove, jesmo uzbuđeni, ali ne nešto posebno! Što se mene tiče, ne bojim se ni ljudi ni kamera u „Parovima“, jedino, bojim se tog zatvorenog prostora, ali, ja sam sa Mikanom i nećemo se razdvajati. Jer, kako posle ove lepote u Pilatovićima, otvorenog prostora, naše brvnare, polja, šume, cveća, ući u taj zatvorni prostor, od toga strepim – rekla nam je Milijana.

– Ja sam veoma uzbuđen, ali, samo kad sam pored Milijane – u razgovor se uključio i Milojko.

Loading...

Što se tiče drugih priča koje su se pojavile ovih dana, Milijana, kaže, nije mnogo zabrinuta: – Milojko je moj 100 posto i nemam ja tamo šta da se borim za njega. Moj je, i to je sigurno. Ako on hoće nekou drugu, ne znam… – ostala je nedorečena Milijana.

– Ne, tvoj sam zauvek – uključio se u razgovor još jednom Milojko.

Milojko i Milijana svoju brvnaru napustili su u ponedeljak uveče, spakovali kofere i krenuli put Beograda. Na polasku iz sela rekli su da se u „Parovima“ neće folirati, već će se, u svemu, ponašati kao kod kuće.

– Želimo da Srbiji pokažemo da je naša ljubav prava i iskrena, da ovo nije marketing. Planiramo da se tamo mazimo i volimo kao i kod kuće – rekla je Milijana.

 

Izvor: Srbija Danas/Kurir

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *