NIJE MOGAO DA PREĆUTI: Federer o Noletovom ispadanju iz Majamija! Nećete VEROVATI šta je rekao o Đokoviću!

Najbolji svetski teniser zaustavljen u osmini finala Mastersa na Floridi.

Posle pobede nad Danilom Medvedevim i izborenog plasmana u četvrtfinale Mastersa u Majamiju, najbolji švajcarski teniser svih vremena Rodžer Federer iskoristio je priliku da prokomentariše ranu eliminaciju Novaka Đokovića.

Prvi reket planete je, podsetimo, već u osmini finala zaustavljen od Španca Roberta Bautiste Aguta, koga je na putu među najboljih osam na Floridi eliminisao Amerikanac Džon Izner.

Loading...

– Uvek postoji mnogo toga što se dešava, nezavisno od ATP politike, u mom životu, Novakovom, svačijem… Nekada zaista može da postane previše, umoriš se od stvari sa strane, pregovora…. To zna da oduzme energiju i skrene fokus, možda je to ovaj put osetio malo više, ne znam o čemu je tačno govorio, ali nije jedini, i meni se to dešavalo u prošlosti. Normalno je i nije izgovor, to je činjenica – potkačio je Švajcarac prvog tenisera sveta.

Već duže vreme Nole i Rodžer nisu u dobrim odnosima, posebno posle smene prvog čoveka ATP tura Krisa Kremoda. Švajcarac je tada zamerio Srbinu što ga, kao predsednik Saveta igrača, nije konsultovao prilikom odluke da smene Britanca.

Izvor: Srbija Danas

Loading...

About Autor

Check Also

SVI SU GLEDALI: Evo šta su Jelena i Novak radili na tribinama !

Otvaranje „Adria Toura“ u Beogradu je bio spektakl posebne vrste. Gledali smo najpre egzibiciju na …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *