NOVINAR ISPRIČAO DETALJE IZ ’99. „Komandat OVK pozvao NATO motorolom, za minut je 78 ljudi izgorelo! Napad na RTS naredila je Hilari Klinton!“

Bosnić je rekao da dešavanja na Kosovu 1999. godine jedino mogu da se uporede sa Hitlerovim napadom na druge zemlje u Drugom svetskom ratu.

Novinar Džon Bosnić gostujući u jednoj emisiji podsetio je na jedan od jezivih zločina OVK i NATO tokom agresije na SRJ 1999. godine. Bosnić je reka da je to najmasovniji pojedinačni zločin tokom NATO agresije jer je u jednom napadu ubijeno 78 civila.

Bosnić je ispričao da je na početku agresije grupa šiptarskih civila iz Đakovice rešila da umesto u Makedoniji, spas od NATO udara potraže u centralnoj Srbiji. Ovo se nije dopalo lokalnim komandantima OVK koji su motorom pozvali NATO da bombarduje kolonu, tvrdi Bosnić.

Loading...

Bosnić kaže da je u napadu na kolonu traktora za jedan minut ubijeno 78 civila među kojima majke sa malom decom. Bosnić je ispričao da su oni izgoreli od NATO bombi i da su prizori bili jezivi.

Bosnić je rekao da dešavanja na Kosovu 1999. godine jedino mogu da se uporede sa Hitlerovim napadom na druge zemlje u Drugom svetskom ratu.

On je ispričao da je napad na RTS naredila direktno Hilari Klintion. Bosnić je tada bio dopisnik japanske televizije i u trenutku napada je trebao da šalje materijal iz zgrade RTS za matičnu kuću u Japanu. On je objasnio da je zakasnio 45 minuta i da mu je to spasilo život.

 

Izvor: Alo.rs

Loading...

About Autor

Check Also

Evo koliku penziju će dobiti Mile Kitić !

Mile Kitić (68) već dve godine prima nemačku penziju, koja mesečno iznosi oko 1.600 evra, saznaje …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *