BOMBA NAD BOMBAMA! Dušica Jakovljević u VEZI sa Slobom Radanovićem! Sad je jasno – zato MRZI Lunu!

Procurila cela istina!

Prva „Zadruga“ zaludela je celu naciju, i to nije slučajno – tada se odigrao čuveni ljubavni trougao, supruga Kristina Kija Kockar – muž Sloba Radanović – ljubavnica Luna Đogani.

Međutim, ono što se dešavalo iza kulisa ove rijaliti telenovele možda je bilo i zanimljivije od samog trougla. A to je četvrta osoba koja je bila upletena u celu potresnu ujdurmu – voditeljka „Zadruge“, Dušica Jakovljević. Sada, kada otkrivamo sve, i njen odnos prema Luni biće mnogo jasniji.

Loading...

Prema rečima našeg izvora, veoma bliskog produkciji, varnice koje su sevale među Dušicom i Slobom počele su još na startu „Zadruge“, ali je život za njih oboje krenuo u drugom toku.

– Sloba je hteo da se promoviše zbog pevačke karijere, a brzo je shvatio da će veza sa Lunom biti pun pogodak. Iako su on i Dušica koristili svaku priliku da se sretnu i razmene nežnosti, ona je razumela koliko je to Radanoviću važno. Zato je ćutela i trpela. Svakodnevno je gledala Slobu kako se ljubaviše sa Lunom. Zamislite kako joj je bilo! – počinje priču naš ekskluzivni izvor.

Sloba je dobro igrao svoju ulogu zaljubljenog oženjenog čoveka, a čekao je samo jedan trenutak – kraj rijalitija, kada će konačno moći da bude sa Dušicom.

Gledaocima je uvek bilo čudno zašto se Sloba i Luna toliko agresivno svađaju – pa, i Radanović je patio. Njegovo srce je već pripadalo Jakovljevićevoj, pa mu je gluma sa Lunom veoma teško padala.

Čak i u programu, pred kamerama, pa i dan-danas, Dušica nije krila da ne voli Lunu, stalno je kritikujući i to nije bilo slučajno, objašnjava naš izvor. Malo iz ljubomore, a malo i da pomogne Slobi.

– Sve je bilo tempirano, svaki korak. Nekoliko dana pred kraj prve Zadruge, Radanović je raskinuo sa Lunom i povredio ju je, ali to je učinio u ime ljubavi prema Dušici. Plan je uspeo: Sloba je dobio svoju promociju i sada je mogao da se prepusti Dušici, jedinoj ženi koju je u tom trenutku stvarno želeo i koja ga je strpljivo, puna ljubavi, čekala.

Dušica i Sloba su ostali u vezi, Luna je ostala povređena i drugoplasirana u finalu. A Kija?

– Ni ona nije znala za to, do kraja „Zadruge“. Kasnije je saznala, ali nije želela da Slobi i Dušici pravi problem i razotkrije ih. Njoj je bilo dovoljno što je Luna na kraju ostala kratkih rukava – zaključuje naš izvor.

Dušica i Sloba su se zakleli da će, po svaku scenu, svoju vezu sakriti od očiju javnosti, svesni kakav bes bi to izazvalo u javnosti, a i posledice.

I tako je i bilo, do današnjeg dana.

Ima samo jedan problem u celoj priči – današnji dan je 1. april! Dakle, cela vest je izmišljena, od A do Š. Dragi čitaoci, nadamo se da ste se zabavili, i da smo vas bar na trenutak „upecali“ da poverujete u ljubav Dušice i Slobe.

Ne zamerite, kao ni Dušica i Sloba. Živeli.

Izvor: Srbija Danas

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *