ČEDOMIR JOVANOVIĆ! U Vučiću vidim šansu! Njega napadaju Đilas, Jeremić i Obradović koji PROVALJUJU U RTS I TAMO URLAJU NA ŽENE!

Trudim se da budem pošten u analizi i da kažem da li vidim šansu ili problem, a i dalje mislim da u predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću imamo šanse u nekim situacijama, izjavio je predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović.

„Pre svega u onim koje čak i za njega predstavljaju neku njegovu hipoteku. Nije Vučić zaboravio Jevrejsko groblje, sve što je rekao o Bosni. On bolje od svih nas pamti onu rečenicu ‘za jednog ćemo 100’. Iz toga, kada o njemu razmišljam, prepoznajem njegovu potrebu da bude drugačiji“, rekao je Jovanović gostujući na televiziji „Fejs“.

Ističe da ta promena ne zavisi samo od Vučića.

Loading...

„Kako su ga napali svi osim mene sada u Srbiji? Kao izdajnika. Kao nekoga ko prodaje Kosovo, tim rečima govore. Tim rečima i Đilas i Jeremić i Obradović i onaj ludi Stamatović što je na Zlatiboru sa ruskim paravojnim formacijama, gde pravi kampove i obučava decu da koriste oružje“, priča Jovanović.

Prema njegovim rečima, predsednika opštine Čajetina Milana Stamatovića nema na Gazivodama kada se tamo pojavi kosovski predsednik Hašim Tači „da pije kafu“, već očekuje da će tamo ići srpska deca.

„Svi ti likovi ne kritikuju Vučića kao ja, koji mu kažem da pregovara sa ili bez taksi, da pomogne Bošnjacima da imaju svoju zemlju i da na taj način pomogne Srbima koji žive tamo, a od Srbije napravi državu. Šta mu oni kažu? Prodao si Kosovo, sutra ćeš prodati Republiku Srpsku i ući ćemo u NATO. Oni provaljuju u televiziju i urlaju na one nesrećne žene što tamo rade“, rekao je Jovanović u emisiji „Fejs tu Fejs“.

Po pitanju Kosova, Jovanović kaže da je neophodno da se uradi ono što je moguće da se uradi.

„Iskreno da vam kažem, u Preševu živi 99 odsto Albanaca. Mi nismo u stanju ništa sa tim ljudima da uradimo. Oni ne učestvuju na našim izborima. Muči njih i muči sebe“, rekao je Jovanović.

Komentarišući ideju razgraničenja, Jovanović je rekao da „to niko ne zna ni šta je ni čije je to“.

Lider LDP upitao se i kako bi prištinske vlasti uspele da uspostave vlast na severu Kosova, jer tamo Albanci ne žive.

 

Izvor: Kurir.rs/Tanjug

Loading...

About Autor

Check Also

Evo koliku penziju će dobiti Mile Kitić !

Mile Kitić (68) već dve godine prima nemačku penziju, koja mesečno iznosi oko 1.600 evra, saznaje …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *